Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Обучение Dahua DHSA в Пловдив

На 8-и ноември 2022г. Биттел проведе обучение относно сертификационната програма DHSA за своите партньори в Пловдив. Компанията е официален вносител на Dahua Technology и ежегодно провежда специализирани семинари в различни градове от страната. Събитието се състоя в централния офис на фирмата, където в рамките на няколко часа на участниците бяха демонстрирани основните функции и настройки на програмата на Dahua. Обучението се реализира със съдействието на Dahua Bulgaria и техният лектор Малин Малинов.

Обучение DHSA Пловдив

Обучение DHSA Пловдив

За нас беше истинско удоволствие да посрещнем всички участници в семинара. Надяваме се обучението да им е било полезно, а за да направим деня им още по-приятен, се погрижихме за всеки един от тях, като ги изпратихме с подаръци.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!