Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Обновете офиса с Биттел и програмата "Адаптирана работна среда"

Направете офиса си по-модерен и комфортен!

До 05.01.2024 г. може да кандидатствате по европейската програма "Адаптирана работна среда" и да получите до 100% финансиране.

Ние от Биттел сме насреща, за да ви съдействаме за всички подобрения свързани с офис обзавеждането, климатизацията и качеството на въздух.

Доверете ни се и създайте съвременна и продуктивна работна среда с помощта на серията ергономични офис столове и бюра Carmen. При нас ще откриете богат избор от президентски, работни и посетителски столове, шкафове за документи и други мебели, подходящи за местата за отдих и почивка.

Офис обзавеждане | програмата Адаптирана работна среда

Климатични системи и въздухопречистватели | програмата Адаптирана работна среда

Като официален вносител на най-големите марки климатични системи, можем да ви предложим също надеждни решения за климатизация и въздухопречистватели за по-здравословна среда. Погрижете се за комфорта на служителите и подобрете атмосферата в офиса.

През нашата дългогодишна практика сме участвали в обзавеждането на редица малки и големи бизнеси, а също образователни и държавни институции. Не се колебайте да се обърнете към нашите опитни консултанти за предложения и всякакви въпроси свързани с реализирането на вашия проект. Цялата гама от мебели и климатични системи можете да разгледате онлайн или да посетите нашите шоуруми в страната >>> https://www.bittel.bg/contacts

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!