Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Нова марка smart home устройства в Биттел

Представяме ви Shelly - интелигентни решения за автоматизация у дома или в офиса, с които ще имате повече комфорт в забързаното ежедневие и възможност за мониторинг на изразходваната електроенергия. Създадена преди няколко години, днес марката вече е спечелила позиции в над 100 държави по целия свят със своите иновативни и достъпни устройства.

Компанията предлага богат набор от wi-fi модули, релета, датчици и всичко необходимо за изграждане на smart home система. Устройствата на Shelly могат да се използват самостоятелно, без да се изисква хъб. Те се монтират лесно и са съвместими с всяка една електрическа инсталация. Чрез тях можете да контролирате осветлението и различни електроуреди от разстояние през мобилно приложение на  вашия смартфон. Можете също така да задавате автоматични функции, графици и да следите консумацията на електричество.

За повече информация, разгледайте продуктовия каталог ТУК или се свържете с нас на 0897 806 008.

Shelly smart home устройства за умен дом

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!