Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Нова изложбена зала за климатици Daikin в Пловдив

Без значение дали търсите климатик за вашия нов дом, за офиса или климатизация за голям търговки обект има едно място в Пловдив, където със сигурност ще намерите най-доброто решение спрямо вашите нужди. Питате се къде – в Биттел.

Ние сме българска компания с над 20 години история и сме официален представител на климатична техника, а също мебели, видеонаблюдение, домофонни системи и телекомуникационни устройства. В морето от продукти, които предлагаме, днес по-специално внимание бихме искали да обърнем на един световен бранд, превърнал се в лидер и еталон за качество – Daikin. При нас ще намерите пълната гама на климатици Дайкин – от битови и мултисплит системи до термопомпи и професионални решения от касетъчен, канален, таванен или колонен тип.


Климатици Дайкин

Централата на компанията е в град Пловдив. Тук е и нашият първи шоурум, който съвсем скоро претърпя пълна промяна, като беше не само изцяло обновен, но и разширен от 1000 на 2000 кв.м. В него изградихме най-новата и модерна изложбена зала за климатици Дайкин, където може да видите мостри от различните линии на марката, както и да ви демонстрираме как работят и какви функции предлагат различните модели. Може да надзърнете в нея от краткото видео по-горе или да ни посетите на адрес ул. Нестор Абаджиев 13. Очакваме ви от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа, а също в събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа.

Климатици Дайкин можете да намерите също и в нашия шоурум в София, както и в офисите ни във Варна и Бургас на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14

Варна, м-н Алати, ет. 2

Бургас, ул. "Одрин" 50

 

Всички климатици на марката можете да разгледате и поръчате също и онлайн ТУК.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!