Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Нощното шкафче – бижуто в спалнята

Спалнята е любимото място в дома, където се прекарва значително време в почивка и сън. Важно е обзавеждането и организирането на пространството в нея. Интериора, мебелите, цветовете и материите трябва да създават уютна и релаксираща обстановка, предразполагаща към физическо и психическо разтоварване.

Домът трябва да ни носи усещане за равновесие, вътрешно спокойствие и баланс. Мебелите е добре да са старателно подбрани, за да служат по предназначение и за да осигуряват необходимата хармония във всяко помещение. Спалнята е желателно да не бъде претрупана и разхвърляна. Пространството около леглото е препоръчително да бъде свободно, за да може енергията да циркулира равномерно. Когато ставаме и лягаме ние се нуждаем от свобода на движенията и мебели или предмети, в които бихме могли да се спънем или ударим, биха предизвикали ненужен дискомфорт. Поставяне на компактно нощно шкафче отстрани на леглото би допринесло за нашето удобство и би осигурило прилежно съхранение на личните ни вещи. Всеки се нуждае от място, където  да постави телефона си, чаша с вода, книга, лекарство или будилник. Практичният вариант нощни шкафчета модел А5 от колекцията мебели на Carmen са функционално и стилно решение за цялостната, хармонична завършеност на спалното обзавеждане. Те разполагат с две чекмеджета, в които биха могли да се поставят лични предмети, козметика и други вещи. По този начин пространството няма да се натоварва излишно и всичко необходимо ще е на една ръка разстояние. Тази малка, компактна мебел, изработена от еко кожа, ще придаде изряден и безупречен вид на обстановката, добавяйки стил и модерно, луксозно излъчване.

Наличието на нощно шкафче в спалното помещение е предимно предпочитано заради функционалността му и оптимизацията на пространството. Но освен като практична мебел, нощното шкафче може успешно да се използва и като акцент в интериора. Нощни шкафчета модел А51 с вградени две чекмеджета, разположени едно под друго, умело претворяват обстановката в спалнята. Те са не само практични и необходими, те впечатляват със съвременна визия и изящни, овални извивки, създаващи усещане за хармония и съвършенство. Заоблените форми на мебелите в дома гарантират за лична безопасност и хармонични отношения в семейството. Нежната сребриста ивица, минаваща по ръба на горната и долната основа, подчертава нестандартния дизайн на модела и внася нотки креативност в интериора. Разнообразието от цветове – бяла перла, метално кафяво, крем перла, шампанско и бежова перла позволяват лесно да изберете най-подходящия вариант за вашата спалня. Нощни шкафчета модел А51 са елегантно допълнение към кожени спални Carmen, като асиметричната им форма позволява да се поставят от двете страни на спалнята, завършвайки цялостната композиция на спалното обзавеждане.

 

 

Истинско бижу за спалнята представлява нощно шкафче модел А26. Любители на интересни, нестандартни и същевременно комфортни решения за дома биха се впечатлили от иновативния дизайн на модела. Елегантното двуцветно съчетание го откроява и го превръща в ефектен акцент в спалнята. Моделът се състои от две чекмеджета, които позволяват лесно и бързо да се преглежда съдържанието им. Нестандартната визия в комбинация с финия, двуцветен контраст създават усещане за лукс, класа и ред. Съчетавайки го с луксозни кожени спални от серията на Carmen би се постигнала впечатляваща и стилна обстановка, свидетелстваща за добър вкус и вътрешен усет за естетика. Цветовите варианти на нощно шкафче модел А26 – графит, крем перла, шампанско, бяла и бежова перла улесняват избора на мебел според индивидуалните предпочитания и специфики на интериорния стил.

Нощното шкафче е онзи необходим, ефектен аксесоар в дома, който претворява пространството и без който не може да бъде постигната завършеност в дизайна. Мебели за дома и офиса Carmen разполагат с избор от нощни шкафчета, с различни модели и цветове, които ще внесат свежест и съвременно излъчване в интериора на вашите помещения. Марката, собственост на фирма БИТТЕЛ, притежава богат продуктов асортимент, включващ решения за хол, трапезария, кухненски кът, спалня и офис обзавеждане. Продуктовото разнообразие и специфични характеристики могат да бъдат разгледани на сайта на компанията www.bittel.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!