Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Незаменим комфорт със серията Ururu Sarara на Daikin

Daikin Ururu Sarara е първата в света климатична система, съчетаваща охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и премахване на влажността. С енергиен етикет A+++ в категорията за енергийна ефективност Daikin Ururu Sarara се нарежда сред най-ефективните климатици в своя клас. Серията Ururu Sarara ви предлага решение за съвършен комфорт с изключително ниско въздействие върху околната среда и минимално потребление на енергия.

Всеки климатик от серията Ururu Sarara разполага с пет технологии за обработка на въздуха.
На първо място е процесът на отопление и охлаждане, който се извършва изключително бързо и ефективно във всяко помещение. Това прави климатизатора неразделна част от домакинството през цялата година.
Уютен и приятен климат в помещението не може да бъде постигнат само с температурен контрол, необходим е също прецизен контрол върху влажността. На втора и трета позиция се нареждат технологиите за овлажняване и изсушаване на въздуха в помещението. Въздухът естествено съдържа известно количество влага. Прекомерното му изсушаване увеличава усещането за студ в стаята. При температура 23 °C с влажност 20% се усеща хлад, а при 50% влажност и същата температура чувствате топлина благодарение именно на овлажнения въздух. Интелигентната система на Ururu Sarara за овлажняване извлича само необходимото количество влага от външната среда. През летния сезон пък околната влажност се повишава като се увеличава усещането за горещина в помещенията. При влажност 80% и температура 25 °C в стаята е горещо, докато при влажност 50% усещането за топлина е в границите на комфорта. Системата на Ururu Sarara за премахване на влажността ефективно извлича излишната влага от стаята, като поддържа равномерна температура.
На следващо място се нарежда технологията за пречистване на въздуха „Flash Steamer“. Ururu Sarara пречиства постъпващия отвън въздух посредством три филтъра. Предварителният филтър улавя прах и полен. Flash Streamer филтърът освобождава потоци от високоскоростни електрони със силна окислителна сила и разгражда всички възможни остатъци от вредни химикали, вируси и плесени, а филтърът за миризми абсорбира и разгражда миризмите, преди въздухът да се върне в помещението.
Петият и последен вид обработка на въздуха, предоставен от Daikin, е вентилация. Ururu Sarara осигурява свеж, климатизиран въздух в помещението. Благодарение на своя мощен капацитет климатизаторът може да запълни помещение от 26 м2  (70 м3) с чист въздух за по-малко от два часа.

Колкото повече частици се събират във филтъра, толкова по-неефективно работи той. Най-модерната технология за самопочистване на филтрите на Ururu Sarara превръща това в история. Филтрите на всеки климатик Ururu Sarara се самопочистват постоянно, поддържат постоянна скорост на въздушния поток и намаляват потреблението на електроенергия с около 25%. Система от специални ротационни четки във всеки климатик от серията почиства праха от филтрите и го събира в контейнер, който се изхвърля при сигнал за напълване.

За осигуряване на абсолютен комфорт, всеки инверторен климатик Daikin Ururu Sarara следи за присъствието и положението на хора в стаята посредством интелигентно око за три зони. Това е датчик за движение, който знае кога сте в стаята, намалява мощността и дори изключва климатика, когато в помещението няма никой. „Окото“ наблюдава за положението на хората в стаята и ако се регистрира присъствие в една от зоните, отклонява въздушния поток в друга.

В комбинация с новаторските технологии, инверторните климатици Daikin Ururu Sarara използват нов хладилен агент – Дифлуорометан или т.нар. R-32. Той намалява вредното въздействие върху околната среда с 68%, като също така осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!