Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Намалете стреса в офиса с релакс функциите на вашия стол

Здравето е неразривно свързано с начина на живот. Храната, която консумираме, времето, което отделяме за сън и почивка, и емоциите, които влагаме в ежедневието си, се отразяват на цялото ни физическо и емоционално състояние. Важно е да създаваме около себе си среда, в която се чувстваме спокойно и комфортно. В тази връзка, домът и офисът се нуждаят от специално внимание.

Атмосферата на работното място се отразява на работоспособността и концентрацията. Изборът на офис мебели и в частност на стола, на който стоите през дългите работни часове, е от съществено значение за това как се чувствате и съответно как работите. Работната среда обикновено е свързана с известно напрежение. Приятните усещания доказано помагат за значително намаляване нивата на стреса.

Съвременните офис столове притежават характеристики, които стимулират сетивата. В дизайна им се залага не само на ефектна и модерна визия, а и на функционалност и максимално удобство. Те са предназначени за хора с вкус и внимание към детайлите. Модел 6034 от серията президентски столове на Carmen е същевременно красиво арт творение, обогатяващо интериора и на най-строгия офис, и мебел с несравнимо удобство и грижа за седящия. Високата облегалка и широка седалка, следващи извивките на тялото при седене, са допълнително омекотени и предразполагат към продължителна ползотворна работа без излишен дискомфорт. Офис столът е проектиран, за да осигури необходимата опора за гърба през целия ден и за да елиминира болката във врата. Функцията за регулиране на височината позволява да нагласите стола според собствените ви предпочитания и съответно спрямо височината на бюрото. Люлеещият механизъм ви дава свободата да се отпуснете под въздействието на успокояващите ритмични  движения и да се презаредите за миг с живителна енергия. Подлакътниците, от своя страна, позволяват не само тялото, но и ръцете да отпочинат. Допирът до фината и мека еко кожа допълнително задълбочава усещането за съвършена наслада. Цветовите вариации на модела помагат лесно да го съчетаете с интериора на вашия офис.

Основно изискване към столовете в динамичната офис среда е да осигуряват надеждна и стабилна опора на тялото без ограничения в движението. Президентски стол Carmen 5013, притежаващ необходимите ергономични извивки, поддържа тялото изправено по време на работа и дава възможност за пълноценна релаксация в удобна позиция по време на минутите отредени за почивка. Положението на облегалката и височината на стола се регулират според индивидуалните ви потребности. Комфортът на модела се дължи основно на издължена облегалка, широка седалка и специални, елегантни  подлакътници, осигуряващи отмора за ръцете. Отличаващата го от стандартните офис столове характеристика е наличният клик-клак механизъм, който позволява повдигане на краката и осигурява незаменимо удобство. Всяка промяна в позицията на тялото, особено при продължително седене, подобрява кръвообращението и повишава работоспособността. Същевременно, люлеещата функция задейства успокояващи и хармонични поклащания, които влияят благотворно на психиката и съзнанието.

Релакс функциите, които предлагат повечето качествени офис столове, от екстра са се превърнали в необходимост. Все по-напрегнатото ежедневие изисква от нас да вземаме разумни и практични решения за интериора. Днес модерни и предпочитани са функционалните мебели. Офис стол Carmen 5006, изработен от еко кожа в стилно двуцветно съчетание, впечатлява с визия и приканва да се насладите на мекотата, комфорта и изяществото на формите. Ергономичната облегалка се грижи за състоянието на гръбначния стълб, кръста и врата. Допълнителният пълнеж в областта на тила и кръста освобождава от статичното натоварване и осигурява правилен, здравословен стоеж. Благодарение на незаменимите качества на стола - люлеещ механизъм, функция за регулиране на височината, наличие на подлакътници и силиконови колелца, вие ще се почувствате енергизирани, презаредени и освободени от излишното напрежение. Стресът, по правило, сковава мускулите и тялото. Той се натрупва с течение на времето, нарушавайки обичайния ви ритъм на живот. Отървете се от него, насладете се на релаксацията, която офис столове Carmen предоставят.

Мебели Carmen внасят комфорт, лукс, класа и функционалност в интериора на всяко помещение. Те се характеризират с иновативен дизайн, практичност и устойчивост на материалите и разнообразие от цветове и функции.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!