Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Как се създават топли и уютни пространства

Зимата си отива, но желанието ни за топла и уютна атмосфера в дома не се променя. Независимо от сезона, домашната обстановка винаги трябва да е предразполагаща, хармонична, приятна и комфортна.

Полезно е да знаете, че с помощта на цветовете и материите най-лесно ще постигнете желания интериор и ще внесете нужната доза топлина.

Вниманието към детайлите е най-същественият акцент в обзавеждането на дома. Използването на топли тонове и фини, нежни на допир материи омекотяват пространството, придавайки очарование и уют в цялостното излъчване на интериора. При обзавеждане на хол например, важен етап е изборът на холова гарнитура. Тя е основната мебел в помещението, на която се пада отговорността да се погрижи за комфорта ви и да гарантира удовлетвореността ви от пълноценна и качествена почивка.

Съвременната мека мебел е обогатена с различни функции и възможности, целящи да доставят максимална наслада за сетивата. Холова гарнитура GEYA е стилен и функционален комплект, състоящ се от три части – фотьойл, диван - двойка и диван - тройка, изработени от висококачествена, изключително здрава, плътна и износоустойчива дамаска. Отделните модули разполагат със самостоятелни релакс механизми, като диваните са с по два, а фотьойлът е снабден и с допълнителна люлееща функция. Според индивидуалните ви предпочитания и нужди, вие решавате кога да ги активирате, за да им се насладите пълноценно. Чрез издърпване на странично разположена ръчка, облегалката на съответния модул пада назад, а предната част се издига нагоре, позволявайки на тялото ви да заеме релаксираща хоризонтална позиция. Осезаемият прилив на приятни емоции ви завладява мигновено, провокиран и от съвършената мекота и нежност на дамаската – елемент, гарантирано създаващ усещане за комфорт.

Диван - тройка от комплекта за хол GEYA се отличава поради наличието на две седалки, които реално са по-широки и предоставят повече пространство и свобода на седящия, както и възможност за настаняване на повече от двама души. Специфичната за фотьойла люлееща функция от своя страна е способна да ви върне към годините от детството ви, изпълнени с безгрижие и спокойствие. В зависимост от размера на хола ви и желанието ви за разположение на мебелите, може да комбинирате различните модули по ваше усмотрение, напълно задоволявайки както вашите, така и на вашите близки високи критерии за качество и комфорт.

Уюта и хармонията в дома са в голяма степен зависими и от усещането за баланс и умереност. Омекотените, овални форми на меката мебел може да съчетаете с елегантните и изчистени линии на холна маса Eli. Дървените орнаменти ще допринесат за една свежа и приветлива визия. Твърдостта на материала ще осигури необходимата сигурност и стабилност, а елипсовидните плотове от закалено, прозрачно стъкло ще придадат модерна и стилна завършеност на интериора във вашия хол. Оптимизирайте пространството по най-добрия начин, като внимавате с претрупването на вещи и ненужни мебели. Оставете възможност на енергията да протича необезпокоявана и да повлиява благоприятно на доброто ви настроение.

Трапезарията в дома е следващото помещение, в което вие и цялото ви семейство прекарвате значителна част от времето си. За да окажете положително влияние на атмосферата там, използвайте и силата на цветовете. Бъдете креативни и нестандартни и изберете мебел, достатъчно атрактивна да превърнете в модерен и свеж акцент. Бар кресло Carmen 3069 e удобно и практично решение, с иновативен дизайн в приятен и мек зелен цвят, предизвикващ асоциации с природата. Твърди се, че зеленото има успокояващ ефект, тонизира и подобрява концентрацията. Седалката и облегалката ви предразполагат да се отпуснете, обгръщайки ви изцяло, а механизмът за въртене ви доставя пълна свобода на движение.

Обзавеждането е процес, в който всеки етап е важен. Отделните детайли допринасят за цялостното усещане и излъчване в едно помещение и затова трябва да подхождате внимателно и прецизно.

Мебели за дома и офиса Carmen ви предоставят разнообразие от продукти с високо качество – мека мебел, кожени дивани с релакс механизми, холови гарнитури, масажни, офис и бар столове, спални, мебели за обзавеждане на трапезария, закачалки и метални шкафове.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!