Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Японският гигант Daikin връчва престижно отличие на "Биттел" ЕООД

Повече от 10 години "Биттел" ЕООД е официален представител за България и HCE Premium партньор на световния лидер в производството на климатични системи Daikin. За пета поредна година, компанията бе организатор и домакин на годишния семинар на японския бранд, който се състоя на 12 април в Парк и СПА хотел Марково, близо до град Пловдив.

Награда за Биттел от Daikin

Награда за Биттел от Daikin

По време на събитието "Биттел" ЕООД получи престижното отличие Daikin Kings за постигнат най-висок индекс на удовлетвореност на клиентите. Сертификатът бе връчен на ръководството на "Биттел" ЕООД от специалните гости и представители на Daikin - Michael Haas(мениджър продажби за България и Молдова) и Miroslava Stanic(маркетинг мениджър). Това не е първото признание от Daikin, което компанията получава през годините. За нас това е вдъхновение и мотивация да продължим да се развиваме и да постигаме още по-добри резултати за нас и нашите партньори.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!