Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Изключителен комфорт от Дайкин

Със сигурност комфортът е ключова част от избора на климатизатор за дома или офиса. С мисъл за най-високо качество и комфорт климатичният лидер Daikin създаде сериите Comfort и New Comfort.

Климатизаторите от серия Comfort FTX-J3/GV имат една задача и я вършат безпогрешно: да ви осигурят перфектния домашен уют, който заслужавате. Всъщност прави много повече от това – спестява енергия, осигурява перфектно усещане без течения, премахва 97% от алергените благодарение на вградения въздухопречиствател и е изключително тих. Инверторни климатици Daikin Comfort работят безотказно в режим на отопление при външни температури до -15 °C. Техническите предимства на този тип системи Daikin позволяват регулиране скоростта на въртене на компресора, а заедно с това и на отдаваната охладителна и отоплителна мощност. Наличният 24-часов таймер във всеки климатик от серията ви дава свобода на управление, предоставяйки възможност да зададете точното време за включване или изключване на климатика, дори когато не сте в помещението.

 


Меките извивки и висока енергийна ефективност на климатиците от серията New Comfort FTX-KV осигуряват невероятно усещане за уют и комфорт с нисък разход на електроенергия. Елегантният и модерен дизайн се вписва идеално във всеки интериор, а фотокаталитичен филтър от титанов апатит премахва бактерии и вируси, за да ви осигури непрекъснат приток на чист въздух. Инверторни климатици Daikin New Comfort се отличават с изключително ниски нива на шум - до 19 dBA. Всички части и механизми, вградени в климатика, са проектирани с цел да се намали звуковото налягане. Безшумната работа ви осигурява постоянно спокойствие и комфорт. Климатиците от тази серия са незаменима алтернатива за отопление или охлаждане в спални, защото допринасят за ползотворна почивка и качествен сън. Освен това инверторни климатици Daikin New Comfort могат да се управляват от всяка точка на света чрез нова безжична версия на онлайн контролер, работещ с приложение, налично за платформи Apple и Android.

Сериите Comfort и New Comfort, както и богата и разнообразна гама от климатични системи и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!