Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Инициативата "Капачки за Бъдеще" осигури кувьоз за болницата в Червен бряг

Преди около два месеца ви разказахме за благотворителната инициативата "Капачки за Бъдеще". Към днешна дата не можем да скрием радостта си, че тя приключи успешно, а с парите от 9,75 тона капачки организаторите Лазар Радков и Мартина Йорданова успяха да закупят кувьоз за болницата в Червен бряг.

На 28 ноември паралелно в София и Пловдив бе проведена кампания за събиране на пластмасови капачки, в която за по-малко от 3 часа се включиха над 2000 души. В София събитието протече пред Национален стадион "Васил Левски", където бяха дарени над 8,5 тона капачки, а в Пловдив бе организирано от Владимир Стефанов, доброволец в "Капачки за бъдеще", и успя да събере 1,24 тона капачки. Екипът на "Биттел" ЕООД също се включи в благородната инициатива, като предаде за рециклиране над 77 килограма капачки.

Инициативата „Капачки за Бъдеще” осигури кувьоз за болницата в Червен бряг

Грамота за дарение на фирма „Биттел ЕООД”  за участие в благотворителната инициатива „Капачки за Бъдеще”

Инициативата "Капачки за Бъдеще" бе подкрепена и с финансови дарения от редица организации и физически лица, сред които с най-голям принос е Десислава Николова от "Подари щастие", която дари всички финансови постъпления от издадената от нея книга за бременността.

Припомняме ви, че Лазар Радков и Мартина Йорданова са се спрели именно на болницата в Червен Бряг, след като са разбрали, че единственият наличен там кувьоз е в окаяно състояние – термостатът му не работи, кислородът му не е директен, а вратичките не се затварят.

Днес "МБАЛ Червен бряг" вече разполага с модерен кувьоз с лампа против жълтеница и детско кошче за транспортиране на новородените в стерилна обстановка.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!