Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Фирма Биттел започва да предлага дронове Yuneec

Освен в дома и в офиса, продукти на фирма Биттел вече може да бъдат открити и в небето. От началото на месец юли, 2017г. дроновете на един от най-реномираните световни производители на електронна авиация, Yuneec, вече са част от портфолиото на Биттел. Летящите машини на Yuneec обхващат целия спектър на възможна употреба. От компактен и достъпен селфи дрон за забавление и персонално видео и фото, до професионален дрон с камера, оборудван за перфектни снимки и разполагащ с богат набор от интересни и полезни функции и режими. За всекиго по нещо. Освен квадрокоптери и хексакоптери, от Биттел ще внасяме и множество различни камери, съвместими с дроновете, както и богат набор от аксесоари и резервни части.


Yuneec е компания със сериозни традиции в областта на електронната авиация. Основана е през 1999 година и вече притежава стотици патенти, свързани с електрически летателни средства. Дълги години акцент в производството на Yuneec са радиоуправляеми хоби самолети и хеликоптери. Компанията има редица авангардни разработки и в областта на електрически едноместни и двуместни летателни апарати, за които печели множество международни отличия.


Yuneec Breeze – компактен селфи дрон с впечатляващ дизайн и 4K камера.

Yuneec Typhoon Q500 4K – квадрокоптер с жироскопична Ultra HD камера.

 

Yuneec Typhoon H – дрон с камера, способен на 360-градусово видео и фото заснемане.

 

Yuneec Tornado H920 – хексакоптер за професионална употреба със сериозни възможности.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!