Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Екипът на Биттел посети Чехия

Насладихме се на Златна Прага в цялата ѝ красота! Щастливи сме, че събрахме отново колегите от София, Пловдив, Варна и Бургас за едно незабравимо 3-дневно пътуване до Чехия. Изпълнихме се с обогатяващи преживявания, спиращи дъха гледки и моменти, които ни сближиха още повече. Нашето малко бягство се състоя от 28.06 до 30.06 и се насладихме на страхотно време, вкусна храна и пивка бира, разбира се.


Разгледахме емблематични исторически обекти и се запознахме с историята и културата на града. Освен Прага, посетихме и известния курорт Карлови Вари, както и най-голямата пивоварна в Пилзен, където пробвахме няколко вида местна бира. Нашето приключение завърши с вълнуващо плаване с корабче по река Вълтава. След тези няколко дни, изпълнени с положителни емоции, се върнахме заредени с нова енергия и още по-сплотени.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!