Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Ефективност през цялата година с климатици Daikin

Искате да създадете комфортна атмосфера в дома или офиса си, като същевременно сведете до минимум месечните разходи за електроенергия? Климатичните системи Ururu Sarara, Emura и FTXM-M гарантират най-висока производителност, съчетана с най-ниска консумация на електричество.

Климатиците от сериите Ururu Sarara, Emura и FTXM-M на Daikin впечатляват с изумителни стойности на сезонна ефективност до А+++. Благодарение на това вашата сметка за електроенергия значително намалява. Системите от тези серии разполагат с  енергоспестяващи функции, които допринасят за вашия комфорт. Например интелигентно „око“ ви помага да избегнете директните течения, а чрез мобилното приложението „Онлайн контролер“ можете да управлявате климатика си отвсякъде и по всяко време. Освен това климатиците с клас А+++ потребяват по-малко първична енергия и по този начин намаляват емисиите на CO2 и други парникови газове.

 


Реален пример за това колко точно ефективни са климатиците с енергиен етикет А+++ може да се даде при сравнението им с други домакински електроуреди като фурна и пералня. Климатик Ururu Sarara с мощност 2,5 kW за 10 часа консумира по-малко енергия, отколкото стандартна пералня (2 kW) за 2 часа цикъл на пране. Седем часовото потребление на енергия на климатик Daikin Emura е равно на консумираната енергия за печене на един кейк (приблизително 1 час, в 3,5 kW стандартна фурна).

Климатични системи Daikin Ururu Sarara се отличават с иновативна технология за овлажняване и изсушаване на въздуха. От една страна тази функция помага да се избегне чувството за студ при сух въздух, а от друга страна инверторните климатици от серията Ururu Sarara на Daikin се грижат за здравето на дихателната система. Овлажняването без допълнителен резервоар е уникална технология, предлагана единствено от разработчиците на климатици Daikin.

Daikin Emura изумява със съвършен дизайн и великолепна визия без компромис в комфорта. Климатикът Daikin Emura е удостоен с награда за дизайн Reddot design award 2014 - знак за качество за проекти, значително отличаващи се с изключителния си дизайн. Извитият преден панел допринася допълнително за изящен и елегантен вид.

 


Всеки климатик от серията FTXM-M е снабден с най-новата технология на Daikin Flash Streamer. Flash Streamer на Daikin е най-модерната технология за разграждане на алергени, бактерии и миризми. След обработката на въздуха от климатик FTXM-M, замърсителите са разградени и съставът на въздуха се връща към обичайното съотношение 78% азот, 21% кислород и около 1% водни пари.

Сериите Ururu Sarara, Emura и FTXM-M на Daikin и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!