Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Двудневен кинофестивал за късометражни дрон филми ще се проведе в Пловдив

В края на август Пловдив ще бъде домакин за втора поредна година на филмовия фестивал за късометражни филми, заснети с дронове. Събитието се казва DroneUp International Film Festival и ще се проведе в рамките на два дни (25 и 26 август). Вечерната програма на фестивала ще се състои основно от прожекции на номинираните филми на специално изграденият за целта киноекран в Римския стадион.

В двете вечери на безплатни прожекции, ще бъдат представени филми в шест тематични категории: Природа, Градове, Екстремно и диво, Разказ и история, Пътуване и България. Филмите - финалисти са специално подбрани от международно жури, което ще отличи най-добрите от тях в съответната категория по време на фестивала. Победителите ще получат специалните "DroneUp Оскари" и ще имат шанса да спечелят невероятни награди, предоставени от партньорите на фестивала.

"Целта на DroneUр е да бъде едно събитие извън утвърдените рамки.“ - заявяват организаторите на фестивала. „Искаме да покажем на публиката как нашия свят, който мислим, че познаваме добре, и как нашето всекидневие придобиват една съвсем различна красота и динамика, когато ги погледнем от високо. Горди сме, че можем да направим точно това във великолепния Пловдив".

В продължение на незабравимото миналогодишно шоу, събрало повече от 3000 души, те обещават и през тази година запомнящо се откриване, демонстрации, работилници, изяви на живо, музика, забавления и много изненади. През 2017 г. DroneUp ще включва и дневна програма през почивните дни - 26 и 27 август, организирана съвместно с мол "Пловдив" и "Дрон Арена", по време на която посетителите ще могат още повече да се доближат до света на дроновете.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!