Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Десетки фирми взеха участие в организирания от БИТТЕЛ семинар на FARFISA в София и Бургас

През месец Април 2016 г. фирма БИТТЕЛ ЕООД, в качеството си на ексклузивен дистрибутор на продуктите на ACI FARFISA за България, организира семинари в градовете София и Бургас, на които бяха представени последните тенденции и продукти от сериите цифрови домофонни системи на марката. За лектори на семинара специално бяха поканени Mr. Luca Urizio –Мениджър Маркетинг и Продажби за Централна и Източна Европа и Mr. Andrea Campolungo - главен инженер на FARFISA.

След встъпителната част, разказваща историята на марката от производител на музикални електронни органи, синтезатори и акордеони до водещ производител на домофони, се премина към продуктовото портфолио на марката и бъдещите й планове.

Специално внимание беше обърнато на продуктовите серии DUO, домашна автоматизация My Logic, GSM и IP домофоните на FARFISA.

На присъстващите беше предоставена детайлна информация относно новата DUO технология – система, базираща се само на две жила без поляритет. Резултатът от иновационната разработка е лесна и бърза инсталация, спестяваща на потребителя не само време, но и средства. Като основни предимства на системата бяха изтъкнати възможността от включване на камери за видеонаблюдение, автоматизация на дома и инсталиране на портиерен пулт при необходимост.

Участниците в семинара останаха силно впечатлени от дизайна и характеристиките на домашна автоматизация MyLogic. Представен беше модел домофон ML2262C (DUO) и възможностите му за персонализиране на функциите – създаване на адресна книга за разговори с други абонати на сградата и запаметяване на снимки на всеки един посетител. 

В заключителната част беше обърнато внимание на видеодомофонните системи IP Way на FARFISA и тяхното улеснено програмиране и управление. Възможността за активиране на основните функции на системите от разстояние удовлетворява и най-високите изисквания за контрол на достъпа. Съвместимостта на IP Way домофоните с приложения за смартфони, използващи Android и iOS операционни системи е само част от процеса по внедряване на най-нови технологии, причина за непрестанното развитие на марката в глобален мащаб.

Повече от 20 години FARFISA произвежда в Италия домофонни системи и системи за контрол на достъпа, които се продават в над 60 страни по целия свят. Прецизността по отношение на производството и развитието на новите продукти е основен фактор за успеха на марката.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!