Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Ден за иновации от Dahua и Биттел

Като официален вносител на Dahua Technology, Биттел организира първото от серия обучения Dahua Innovation Day. Семинарът се проведе в София на 23-ти юни, в сградата на Биттел, където се събраха отбрани наши клиенти и партньори.

Обучение Dahua от Bittel | София юли 2021

Обучение Dahua от Bittel | София юли 2021

В рамките на половин ден участниците имаха възможност да научат повече за новостите в периметровата охрана, софтуерът DSS V8, както и да се запознаят с последните решения за контрол на достъп и видеодомофонни системи на марката. Специален гост лектор бe инженер Малин Малинов от Dahua Bulgaria.


За комфорта на присъстващите бяха осигурени тонизиращи напитки и вкусни изкушения за обяд. Всички участници на обучението бяха изпратени с подаръци, а най-големите късметлии си тръгнаха с награди от томболата за финала.

Обучение Dahua от Bittel | София юли 2021

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!