Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Daikin Bluevolution – ново поколение на съвършен комфорт

Системите за климатизация на дома от последно поколение са вече на пазара. Отличаваща се с превъзходен външен вид и интелигентни технологии, новата гама Bluevolution е разработена с най-висока енергийна ефективност А+++ в двата режима – отопление и охлаждане и грижа за вашето здраве. Освен това климатичните тела от тази серия са базирани на оптимизирания хладилен агент R-32 с понижено въздействие върху околната среда, което прави серията едновременно икономично, здравословно и безопасно решение за вашия дом.

Новата гама Bluevolution за 2016 г. използва хладилен агент R-32, който представлява алтернатива с по-ниско въздействие върху околната среда, осигуряваща на домакинствата пълен комфорт и максимална ефективност. Дифлуорометанът, или т.н. R-32, е използван дълги години като компонент на сместа за фреон R-410А. Daikin е първата компания, която осъзнава предимствата на чистия R-32 пред използването му като компонент от смес. Хладилен агент R-32 спада към категорията на труднозапалимите хладилни агенти, което прави безопасно неговото използване. Тъй като е единичен компонент без примеси, R-32 е по-лесен за рециклиране и повторна употреба, което го превръща в още по-щадящо околната среда вещество. Фреонът R-32 намалява вредното въздействие върху околната среда с 68% в сравнение с масово използвания R-410A и осигурява по-висока ефективност на климатика.

Вътрешните тела FTXM на гамата климатици Daikin Bluevolution разполагат с нова Flash Streamer технология. Flash Streamer на Daikin е най-модерната технология за разграждане на алергени, бактерии и миризми. При нея електрони с висока скорост се сблъскват с молекулите на замърсителите и ги активират, а вече активираните молекули стават нестабилни и се разпадат на безвредни вещества. Благодарение на тази технология можете да дишате спокойно, без да нарушавате спокойствието у дома. 3D въздушният поток и интелигентното око за две зони допринасят за перфектното разпределение на въздуха и постигането на оптимален комфорт. Интелигентното око следи за наличие на хора в помещението и въздушната струя се изпраща в зона, различна от тази, в която е засечено присъствие. Ако няма хора в стаята, уредът автоматично превключва на икономичен режим , като намалява консумацията на електричество.

В комбинация с новаторските технологии, новата серия инверторни климатици Bluevolution могат да се управляват от разстояние с приложението Daikin Online Controller. Управлението се извършва през локална мрежа или интернет посредством различни комуникационни устройства като смартфони, преносими и настолни компютри, таблети и други. Приложението „Онлайн контролер“ ви позволява да следите състоянието на вашия климатик, да контролирате режима на работа, зададената температура, посоката и скоростта на въздушния поток.

Серията Bluevolution и богата и разнообразна гама от климатични системи можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!