Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Dahua Special Event – семинар и кратка СПА почивка

В качеството си на официален дистрибутор за България на системите за видеонаблюдение Dahua, Биттел организира редица обучения за своите партньори, заети в сферата за сигурност и охрана. На 7-и април се проведе най-големият семинар от този тип за 2023 година. Компанията събра представители на различни фирми в сектора от цялата страна в СПА хотел Калиста (Старозагорски минерални бани) за един ден и една нощувка. Събитието се осъществи с любезното съдействие на Dahua Bulgaria.

Семинар Dahua Bittel 2023

Семинар Dahua Bittel 2023

Този път посрещнахме гостите с обяд, след което последва обучение за най-новите решение за видеонаблюдение от Dahua. По-късно през деня участниците имаха възможност да се отдадат на почивка и релаксиращи процедури в СПА центъра на хотела, а за финал ги очакваше празнична вечеря и парти с шоу програма. За доброто настроение на всички се погрижиха Шкумбата, балет Елика, DJ Миро и талантливата Невена Цонева.


За всички участници имаше комплимент подаръци, а най-големите късметлии получиха специални награди от томболата, която се проведе по време на вечерята.

Благодарим на всички наши партньори, които се отзоваха на поканата! Надяваме се, че семинарът им е бил полезен и им е донесъл много положителни емоции.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!