Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Dahua Innovation Day в Бургас

Сезонът на обученията продължава!

За нас бе удоволствие да организираме третият пореден семинар Dahua Innovation Day. Събитието се проведе в Бургас, в Гранд Хотел & СПА Приморец на 08-и юли.

Семинар Dahua Innovation Day в Бургас 2021

Семинар Dahua Innovation Day в Бургас 2021

В рамките на няколко часа, със съдействието на Dahua Bulgaria, представихме най-новото от сферата на видеонаблюдението пред нашите партньори. Лекторът на обучението - инженер Малин Малинов разкара и демонстрира повече за иновациите в периметровата охрана, софтуера DSS V8, както и актуалните решения за контрол на достъп и видеодомофонни системи.


Стартирахме деня с усмивки и кафе и както винаги изпратихме участниците с подаръци, а за финал на семинара организирахме томбола и най-големите късметлии си тръгнаха с допълнителни награди. Интересните дискусии продължиха и по време на обяда, който последва след края на лекциите.

Семинар Dahua Innovation Day в Бургас 2021
Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!