Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Dahua Full-color Cube - най-новата технология на Dahua

Обучение AUX Варна

Световният лидер във видеонаблюдението Dahua наскоро представи една съвсем нова концепция без аналог - Dahua Full-color Cube, която комбинира в себе си Full-color, Smart Dual Light и други технологии на компанията в безкрайни възможности за иновации. Отличаваща се с панорамна картина, по- персонализирани и гъвкави настройки, изкуствен интелект и възможност за развитие в бъдеще, Full-color Cube съчетава в себе си огромно богатство от функции с мощен хардуер, което предоставя нови предимства на потребителите с най - различни нужди.

За по - подробна информация и всякакви въпроси свързани с видеонаблюдението посетете някой от офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас - ТУК.  

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!