Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Dahua & Bittel’s Grand Event

Като официален представител на Dahua Technology, ние от Биттел провеждаме редица семинари за своите партньори в сферата на видеонаблюдение и сигурност. Освен кратките обучения в различните градове, тази година за втори път компанията ни организира едно мащабно събитие, на което да събрахме над 120 човека, представители на различни фирми от цялата страна. Мероприятието се проведе със съдействието на Dahua Bulgaria на 19.04.2024г. в СПА хотел Калиста, Старозагорски бани, като за всички гости беше осигурена нощувка.

Семинар Dahua-Bittel 2024

Семинар Dahua-Bittel 2024

И тази година по време на събитието съчетахме полезното с приятното. Лекторът Марио Динков от Dahua Bulgaria представи най-новото от марката пред аудиторията в две лекции. След тях участниците имаха време за почивка и СПА, а по-късно приключихме деня с гала вечеря и пищна шоу програма с участието на звездите Краси Радков и Деси Добрева. За добро настроение и много танци допринесоха също DJ Миро и танцова група ПловдивЪ.

Изпратихме всички гости с подаръци, а най-големите късметлии си тръгнаха и с допълнителни награди от нашата томбола.

Благодарим на всички наши партньори, които се отзоваха на поканата ни!

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!