Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Цветовете на меката мебел

Холът и всекидневната са ключови зони в дома и при обзавеждането им трябва да се подхожда внимателно. За да създадете спокойна и комфортна среда, предразполагаща към пълноценна почивка и приятна комуникация, е важно да подберете мебелите както според личните си предпочитания, така и според възможностите на конкретното помещение. Не бива да подценявате и въздействието на цветовете, които безспорно допринасят за уюта и харизмата в едно жилище.

Хармонията и уютът в дома се нуждаят от грижа и внимание към детайлите. Претрупването с мебели в една стая води до нейното "задушаване". Изборът на широка мека мебел, осигуряваща достатъчно места за сядане, е добър вариант за ограничени пространства, в които искате да създадете усещане за простор и свобода. Освен с допълнителните удобства, с които разполага, като бар модул и релакс механизъм, ъглов диван HERA впечатлява и с фиността и мекотата на дамаската при допир, която осигурява оптимален комфорт за тялото през всички сезони. Същевременно нежните й нюанси – крем и графит въздействат благоприятно на атмосферата. Възприемани като цветове на спокойствието, стабилността, сигурността и равновесието, те допринасят за създаването на приветлива среда, подходяща за отдих и задушевни разговори.

 


Ако холът ви е достатъчно голям, спокойно можете да комбинирате два дивана и да добавите един или два фотьойла в един стил. Така всеки член от семейството ви ще си има свое любимо местенце за почивка. Кожени мебели SOPHIA – диван - тройка, диван - двойка и фотьойл внасят изключителна аристократичност и изисканост в интериора на хола. Метално кафявият цвят на естествената кожа се асоциира с домашна обстановка, уют, топлина и спокойствие. Създава усещане за сигурност, стабилност и надеждност. Отделните релакс механизми на модулите глезят комплексно сетивата ви и гарантират оптималното качество на личния ви комфорт.

 


Светлата мебел в интериора на дома внася усещане за изисканост и класа. Тя предизвиква асоциации със свежест, простор и лекота. Способността й да озарява помещението, в което е разположена, се дължи на взаимодействието й със светлината. Изчистените линии и съвършената естествена кожа в слонова кост на диван Grace му придават луксозно, бутиково излъчване, превръщайки го в ефектно бижу. Наличните електрически релакс механизми и USB изход за таблети и смартфони са част от удобствата на съвременната мебел, умело съчетаваща функционалност, практичност, удобство и дизайн.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!