Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Bittel с подкрепа за турнира по художествена гимнастика “Левски Къп”

Тази година състезанието по художествена гимнастика “Левски къп” се проведе в София в дните 1-3 септември. То бе посветено на 70-годишнината на клуб по художествена гимнастика “Левски”. Гости на турнира бяха величия като Нешка Робева, Мария Гигова и Илиана Раева, а Невяна Владинова бе главен съдия.

Левски Къп 2023

Левски Къп 2023

С много спортни емоции и танци събитието премина като истински празник. Щастливи сме, че успяхме да изненадаме малките спортистки с няколко детски стола и табуретки с форма на животни от мебели Carmen. С тези подаръци, Bittel не само зарадва децата, но и изрази своята ангажираност към спорта и активното развитие на младите гимнастички. Поздравления за организаторите и всички участнички на събитието.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!