Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел проведе първия семинар на AUX във Варна

Като официален вносител на AUX за България, Биттел организира първия от серия семинари за новите технологии при климатиците на марката. Компанията събра своите партньори във Варна na 11.04.2024 г. Гостите на събитието имаха възможност да научат повече за иновациите, характеристиките и функциите на новите модели C+++ и C-Pro и тяхната Wind Free технология за охлаждане без силна струя.

Семинар AUX Варна 2024

Семинар AUX Варна 2024

За нас беше истинско удоволствие да посрещнем всички участници в семинара. Надяваме се, че обучението е било полезно и ползотворно за тях. За да направим деня им още по-приятен се погрижихме за тях с вкусен обяд в хотел Рослин Димят и ги изпратихме с подаръци за всеки. Благодарим на всички, които се включиха в събитието.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!