Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел проведе грандиозно събитие край Бургас

На 1-ви юли Биттел организира вечерен семинар Dahua на едно от най-красивите кътчета на българското Черноморие, съвсем близо до град Бургас. Компанията покани своите партньори в бутиковия хотел Св. Анастасия, в парк Росенец. Мероприятието се проведе на открито в градината на комплекса, от която се разкрива невероятна панорама към крайбрежието и остров Св. Анастасия.

семинар Dahua и Bittel Бургас 2022

семинар Dahua и Bittel Бургас 2022

Вечерта започна с полезна презентация за новостите в света на видеонаблюдението, подготвена и представена от лектора на Dahua Bulgaria – Малин Малинов. Наред с нея, на гостите бе поднесена вкусна вечеря от четиристепенно меню и селекция от избрани питиета.


Комбинацията от красивата гледка, блещукащите светлини под шатрите, прожекторите на сцената и аромата на море създаде приказна атмосфера и превърна обучението в лятно парти. А за да бъде партито още по-специално и весело, след края на презентацията бе подготвена развлекателна шоу програма.

семинар Dahua и Bittel Бургас 2022

семинар Dahua и Bittel Бургас 2022

За доброто настроение на участниците в семинара се погрижи илюзионистът Дани Белев, както и невероятните танцьори от балет Елика и DJ Миро. Грандиозният финал на вечерта поставиха артистите от Дивинитас, които спряха дъха на присъстващите със своето огнено шоу.


Повече за това как премина събитието можете да видите в това кратко видео. Надяваме се, че всички са си тръгнали с полезна информация, подаръци, приятни емоции и незабравими спомени. Още видеа за компанията, семинарите и предлаганите продукти ще намерите в нашия youtube кнал ТУК.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!