Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел представя последните иновации от Dahua в Пловдив

За нас бе удоволствие да изпратим юни с второто по ред обучение Dahua Innovation Day. През последния ден от месеца (30.06) събрахме нашите партньори от Пловдив и региона в нашия централен офис в града, за да ги запознаем с най-новото в сферата на видеонаблюдението.

Обучение Dahua Inovation Day Пловдив

Обучение Dahua Inovation Day Пловдив

Семинарът се проведе със съдействието на Dahua Bulgaria и техният лектор - инженер Малин Малинов. Той представи иновациите в периметровата охрана, софтуера DSS V8, както и да се запознаят с последните решения за контрол на достъп и видеодомофонни системи на марката. За комфорта на нашите гости осигурихме обяд и ароматно кафе.


Денят премина неусетно с две лекции, полезни демонстрации и интертесни дискусии. Присъстващите на обучението получиха подаръци като комплимент, а за финал организирахме томбола с награди.

Обучение Dahua Inovation Day Пловдив

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!