Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел представя най-новото от Dahua Technology в София

Биттел, в качеството си на официален вносител на Dahua, организира второ поредно обучение, посветено на най-новите технологии в сферата на видеонаблюдението за своите партньори от столицата.

Семинарът Dahua Street Show се проведе на 16-и септември, в София от 19:30 часа, пред базата на Биттел. Както подсказва името, събитието премина на открито и съчета обучение с впечатляваща шоу програма и вкусна street food вечеря.

Обучение от Биттел - Dahua Street Show София

Обучение от Биттел - Dahua Street Show София

По време на семинара, представители на Dahua презентираха различни решения за видеонаблюдение с функции за изкуствен интелект. Участниците имаха възможност също да видят  демонстрация на термокамера Dahua за прецизно измерване на телесната температура.   


Строгата бизнес вечеря беше заменена от вкусно бургер меню, приготвено на място от караваната Burgers on the Road. За десерт посетителите можеха да избират сладки изкушения от караваната Lolly.

Обучение от Биттел - Dahua Street Show София

Обучение от Биттел - Dahua Street Show София

За доброто настроение на гостите се погрижиха професионалните танцьори от балет Елика и първият пътуващ бар на колела, който приготвяше свежи коктейли по оригинални рецепти. Развлекателната шоу програма след края на обучението включваше още фойерверки, огнено шоу, и Dj парти.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!