Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел подкрепи международния турнир по художествената гимнастика „Левски Къп“

Тази пролет за 21-ти път се проведе международния турнир по художествената гимнастика „Левски Къп“, в София от 25 – 27 март. В турнира се включиха над 600 участнички от страната и чужбина, а на него присъстваха олимпийските шампионки и легендите Нешка Робева, Лушка Бъчварова, Камелия Дунавска, Милена Релин, Невяна Владинова, Катрин Тасева, Кристина Илиева.


Събитието премина като истински празник с много спортни емоции, песни, танци и награди. Няколко детски стола, табуретки с форма на животни и още комплименти от мебели Carmen бяха част от подаръците за децата в турнира.


За Биттел бе удоволствие да подкрепи още едно страхотно спортно мероприятие. Поздравяваме организаторите и всички участници в турнира, и искрено се надяваме, че сме успели да зарадваме малките състезателки.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!