Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел партньор на годишните награди DIBLA DESIGN AWARDS

Годишните награди за интериорен дизайн DIBLA DESIGN AWARDS се проведоха за 8-ма поредна година. Събитието, чиято цел е да промотира българския дизайн и неговите постижения, бе отбелязано на 13 март в София, Интер Експо Център. Там авторите на едни от най-добре изпълнените проекти в България имат възможност да получат заслужено отличие. Стартът на мероприятието бе даден с изискан коктейл за всички присъстващи - архитекти, дизайнери, инвеститори, строители, партньорски фирми, сред които Bittel със своята марка Мебели Carmen, както и крайни потребители.

годишни награди за интериорен дизайн Dibla - Мебели Carmen

годишни награди за интериорен дизайн Dibla - Мебели Carmen

На бляскавата церемония бяха представени отличените проекти в 10 отделни категории, оповестиха победителите и излъчиха приза Дизайнер на годината. Всички победители се избират от международно жури с дългогодишен опит в интериорния дизайн. За нас беше истинско удоволствие да подкрепим събитие от такъв мащаб. Поздравление и за всички победители и участници за страхотните проекти, които са осъществили през предходната година.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!