Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел отбелязва 100-годишнината на Daikin

Вече 10 години Биттел е официален представител за България на климатични системи  Daikin. Като такъв всяка година компанията събира своите партньори от цялата страна, за да им представи най-новото от световен лидер за климатизация. Тазгодишният семинар се превърна в едно специално събитие, на което отбелязахме не само 10 години от съвместната ни работа с Daikin, но и навършването на 100 години от създаването на японския бранд.

Семинар Дайкин 2024 Биттел

Семинар Дайкин 2024 Биттел

Мероприятието се проведе на 26.04 в Старозагорски бани, СПА хотел Калиста, който беше изцяло запазен за гостите на Биттел за една вечер. Посрещнехме участниците с обяд, след което продължихме с обучение от няколко лекции, водени от представителите на Daikin - Георги Грънчаров, Тереза Кирилова, Виолета Николова и Цветан Кожухаров. Изказваме нашите благодарности на лекторите, както и на останалите гости от Daikin и специално на Майкъл Хаас - генерален мениджър продажби за България и Молдова – хората, с чиято подкрепа организирахме събитието.


Нашите дългогодишни партньори знаят, че по традиция съчетаваме полезното с приятното. От обучение събитието се превърна в истински празник. За да отбележим подобаващо юбилея на Daikin, събрахме всички гости на вечеря с шоу програма с участието на Шкумбата, танцова група „ПловдивЪ“ и звездата Преслава.

Благодарим на всички, които приеха поканата ни и бяха част от този празник!

Семинар Дайкин 2024 Биттел

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!