Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел организира Dahua Street Show

В качеството си на официален вносител на световноизвестния производител Dahua Technology, Биттел организира семинар за най-новите решения в сферата на видеонаблюдението за своите партньори. Първото по рода обучение Dahua Street Show се проведен на откритo, под звездите, на паркинга на централната база Биттел в град Пловдив, на 9-и септември.

Dahua Street Show Пловдив

Dahua Street Show Пловдив

Събитието премина изцяло в стила на нашумелите в последно време street фестивали при спазване на строги хигиенни мерки. В рамките на няколко часа гостите имаха възможност да научат повече за последните технологии от Dahua с функции за изкуствен интелект, както и да видят демонстрация на най-актуалното решение за видеонаблюдение и мониторинг на телесната температура.


Участниците в семинара имаха възможност да се насладят на най-добрата street food кухня на колела. За вечерята се погрижиха кулинарите от караваната Burgers on the Road. Сладки изкушения за десерт се приготвяха в караваната Lolly, а екипът на пътуващия бар Travel Cocktails се грижеше никой да не остане без питие.

Dahua Street Show Пловдив

Dahua Street Show Пловдив

В Биттел работим усилено, но знаем добре също и как да се забавляваме. След края на презентацията вечерта продължи с богата развлекателна програма, включваща фойерверки, огнено шоу, танци от балет Елика и Dj парти.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!