Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Bittel и Dahua със съвместно обучение в Пловдив

Като официален дистрибутор за България на системите за видеонаблюдение Dahua, Bittel организира обучение за своите партньори в Пловдив. Събитието се състоя в края на ноември, в централния офис на Биттел, където лекторът Малин Малинов представи новостите при видеонаблюдението. За да направим деня още по-ползотворен и приятен, се погрижихме за обяда на нашите гости и ги изненадахме с подаръци.

Обучение Биттел и Дахуа

Обучение Дахуа и Биттел

Темата на обучението този път бяха технологията AcuPick и контролерът Insider. AcuPick позволява интелигентно и бързо търсене, както в предходни записи, така и на обект, който в момента е пред камерата. Също така разполага с функция за интелигентно търсене по основни показатели - цвят на косата, лице и др. Партньорите ни научиха повече и за Insider, удобна и сигурна система за безконтактен контрол на достъпа, работеща с помощта на мобилно приложение и Bluetooth - само с едно разклащане на смартфона си може да отключите врата - дори от автомобила си!

Надяваме се обучението да е било ползотворно за всички присъстващи!

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!