Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

„Биттел“ ЕООД проведе семинар на италианската марка домофонни системи Farfisa в Бургас.

На 19 април се състоя втория семинар за цифровите домофонни системи Farfisa, организиран от „Биттел“ ЕООД като официален представител на марката за България. Събитието се проведе в град Бургас, в гранд хотел & СПА Приморец, където се събраха представители на десетки фирми, за да научат за най-новите технологии и тенденции от Farfisa.

Специални гости и лектори на семинара бяха представителите на Farfisa Luca Urizio ( Area Export Manager за Източна Европа) и Andrea Campolungo (Area Engineer Manager). Те разказаха повече за историята на италианската марка превърнала се в един от световните лидери в областта, благодарения на нейния богат опит от над 50 години и хилядите реализирани проекти по цял свят в над 60 страни.

Семинар Биттел и Farfisa в Бургас

Семинар Биттел и Farfisa в Бургас

По време на семинара бе представено продуктовото портфолио на марката, както и нейните предимства, основните от които са качествените материали и високото ниво на обслужване.  Особено внимание беше обърнато на иновативната DUO система Farfisa, която предлага връзка с всички съвременни технологии като bluetooth, wi-fi и домашна автоматизация, а за окабеляването и са необходими само два проводника.


Всички продукти с марка Farfisa се произвеждат в Италия под строг контрол. Именно от красивата природа на страната е вдъхновен и изискания, стилен дизайн на модулните табла на домофонните системи, които не случайно са едно от най-предпочитаните решения не само у нас, но и по целия свят.

Семинар Биттел и Farfisa в Бургас
Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!