Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

„Биттел“ ЕООД представя иновациите в климатизацията от Toshiba

Тази пролет се състоя поредният семинар на Toshiba, организиран от „Биттел“ ЕООД - официален вносител на климатичните системи на марката за страната. Семинарът се проведе в града на тепетата – Пловдив, на 18 април в хотел Империал. Целта на събитие бе да запознаем нашите партньори с последните иновации и най-големите предимства на марката в битовата и промишлена климатизация. Разгледани бяха също и очертаващите се тенденциите в бранша като цяло и променящите се изисквания на потребителите.

Семинар Toshiba и Биттел 2019

Семинар Toshiba и Биттел 2019

Семинарът започна с представяне на най-новото от битовите климатици – Seyia и Daisekai9. Особено внимание бе обърнато на предимството на Toshiba Magic coil – ламелите от алуминий със специално покритие, което позволява лесното отстраняване на прах, замърсявания и миризми само с вода.


Втората лекция бе посветена на мултисплит системите, а за финал бяха разгледани професионалните системи и термопомпи Estia.  Водещи и лектори на събитието бяха представителите на Toshiba – Кръстьо Кръстев (регионален мениджър за страната) и Петър Анев (инженер продажби). Семинарът продължи няколко часа, като разбира се остана време за полезни дискусии и въпроси от страна на гостите, както и за приятни разговори и обмяна на опит по време на обяда в хотела.

Семинар Toshiba и Биттел 2019

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!