Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

„Биттел“ ЕООД представи новите тенденции при домофонните системи на Farfisa на семинар в София

На 18 април в София, хотел Метрополитан, се проведе семинар на една от най-използваните домофонни системи по цял свят – Farfisa. Организатор на събитието бе „Биттел“ ЕООД, в качеството си на дългогодишен партньор и ексклузивен представител за България на марката.
По време на семинара българските потребители и клиенти на „Биттел“ ЕООД имаха възможност да се запознаят с широката продуктова гама на Farfisa, нейните предимства, както и да научат повече за предстоящите иновации.

Семинар Farfisa и Биттел София 2019

Семинар Farfisa и Биттел София 2019

Farfisa е италианска, семейна компания с ценности и над 50 годишна история в производството на цифрови домофонни системи. Тя заема лидерски позиции в световен мащаб, благодарение на своя опит, доказано качество и високо ниво на обслужване. За да предложи възможно най-добрите решения, компанията предлага индивидуален подход, като се вслушва в изискванията на клиентите. Резултатът е хиляди реализирани проекти в над 60 страни по цял свят. Farfisa гарнтира за качеството и дългия живот на своите системи като предлага поддръжка и обслужване на всички свои продукти, които някога е произвеждала през годините– включително и най-старите системи.


За откриването на семинара специален гост от Farfisa беше Luca Urizio ( Area Export Manager за Източна Европа), който разказа повече за дългогодишната историята на компанията. Той представи пред гостите на събитието продуктовото портфолио на компанията като ги запозна с особеностите и предимствата на различните системи.

Семинар Farfisa и Биттел София 2019

Семинар Farfisa и Биттел София 2019

По време на втората част от семинара, лектор беше Andrea Campolungo (Area Engineer Manager). Той презентира в детайли видеодомофонната система DUO, която използва иновативна технология и се отличава с изключително лесно и икономично окабеляване от само 2 проводника. Още едно от нейните предимства е възможността и да бъде свързана с различни технологии – bluetooth, wi-fi, домашна автоматизация и др.


Всички продукти на Farfisa се произвеждат в Италия в областта Le Marche, известна със своята красива природа, от където e вдъхновен елегантния и изтънчен дизайн на домофонните табла. Стилните табла имат модулен дизайн, което позволява да бъдат приспособени според нужди и изискванията на всеки клиент, както и спрямо наличното пространство.

Семинар Farfisa и Биттел София 2019

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!