Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

„Биттел“ ЕООД е избрана за официален дистрибутор на Yeastar за България

Глобалната пандемия от 2020 година промени ежедневието ни и принуди много хора да работят дистанционно от вкъщи. За да предложим на малкия и среден бизнес в България ефективни решения за по-добра външна и вътрешнофирмена комуникация, тази година добавихме нов бранд в нашето портфолио и вече сме официален дистрибутор на Yeastar. За нас е чест, че още една компания от световен ранг избра Биттел за свой доверен партньор.

Yeastar e лидер в сферата на телекомуникациите, специализиран в разработването на PBX системи - IP телефонни централи, VoIP гейтуей и облачна PBX платформа. Компанията е основана през 2006 година и днес има над 200 000 доволни клиенти, в над 100 държави по целия свят.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!