Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

"Биттел" ЕООД - домакин на семинара на Daikin за четвърта поредна година

На 20 април 2018 се състоя ежегодният семинар на Daikin за България. Събитието се проведе в спа хотел "Калиста" – Старозагорски минерални бани – а негов организатор и домакин за четвърта поредна година бе фирма "Биттел" ЕООД в качеството си на официален представител и HCE Premium партньор на Daikin за България.


По време на тазгодишния семинар се състоя официалното представяне на двете нови серии спит системи на Daikin – сериите Sensira и Stylish, както и на новото поколение термопомпи на Daikin – Altherma III – всичките работещи изцяло с новия, щадящ околната среда фреон R-32.


В централна тема на събитието се превърнаха новите регулации на ЕС за парниковите газове, поставящи нови предизвикателства пред фирмите, работещи в HVAC сектора. Един от отговорите на тези предизвикателства е именно използването на фреона R-32, който е безвреден за озоновия слой, има малък потенциал за глобално затопляне (3 пъти по-малък от този на фреона R410A), като в същото време осигурява по-високи показатели за енергийна ефективност на климатичните системи, работещи с него.


По покана на фирма "Биттел" ЕООД лектори на семинара бяха mr. Hrvorje Krapanic (General Manager Environmental Readiness CEE в DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE), г-н Димитър Михов (мениджър приложни системи в DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE) и г-н Матей Петров (Manager Refrigeration в DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE).


По време на официалната галавечеря за доброто настроение на гостите на семинара се погрижиха танцьорите от танцова формация "Елика" и певиците Деси Добрева и Анелия.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!