Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Бар столът - акцент в кухнята

Бар столът е мебел, която неподозирано добре се вписва в домашна обстановка. Подходящата му и умела аранжировка с останалите мебели допринася за създаването на интериор, отличаващ се с индивидуалност и доза креативност, като същевременно спомага за разумното оптимизиране на пространството и постигането на хармоничен баланс между функционалност, практичност и стил.

За да разчупите визията на традиционната си кухня и за да й придадете несравнимо очарование, най-лесният вариант е да добавите бар столове с интересен, за по-смелите дори екстравагантен дизайн в ярък и свеж цвят.

Силните екзотични цветове имат способността да освежават осезаемо атмосферата и да я насищат с енергия и добро настроение. Червеният, синият и зеленият цвят на бар стол Carmen 3052 ефектно контрастират на светлия и неутрален фон на трапезарията, превръщайки модела в колоритен акцент. Седалката е удобна, за краката е предвидена специална поставка, а газовият амортисьор позволява регулиране на височината спрямо нивото на бар плота. ABS материалът се почиства бързо и лесно, а гладката му и лъскава повърхност допринася за луксозното, бутиково излъчване на стола. Крайният резултат е функционална трапезария с обогатен и раздвижен интериор, с който ще изненадате приятно вашите гости.

 


Обособяването на удобен кухненски кът спрямо възможностите на съответното помещение изисква определена доза креативност. Бар креслата са подходящо допълнение към по-ниски бар плотове, но еднакво добре се аранжират и с ниски компактни маси и други мебели. Лъскавината на хромираната основа придава на модел Carmen 3069 премерена изисканост и елегантност. Приятният зелен цвят на фината дамаска внася усещане за спокойствие и свежест и същевременно разнообразява интериора. Благодарение на малък детайл в декора, съчетан в цвета на столовете, обстановката придобива стилна и уникална завършеност.

 


Черно-белият контраст в интериора е непреходен. Той е вечно актуален, убедителен и силно впечатляващ. Кухня, декорирана и обзаведена в изцяло бял цвят, изглежда елегантно, свежо и стилно. Но нека не забравяме, че съвършенството е в малките детайли. Те са съществена част от оформянето на интериора. Черните бар столове Carmen 3073 са прекрасен акцент, който добавя дълбочина и лек драматизъм в помещението. Комбинацията им с тъмния под издава фин усет за красота и чувство за естетика. Интересният дизайн и декоративни шевове отличават модела, придавайки му оригиналност и собствен стил.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!