Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Абсолютен контрол с онлайн контролер на Daikin

Мобилните устройства се използват постоянно и навсякъде. Приложението „Онлайн контролер“ на Daikin ви дава възможност да контролирате вашия климатик от всяка точка на света. Управлението се извършва през локална мрежа или интернет посредством различни комуникационни устройства като смартфони, преносими и настолни компютри, таблети и други. Това допълнително WLAN устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик. Приложението „Онлайн контролер“ ви позволява да следите състоянието на вашия климатик, да контролирате режима на работа, зададената температура, посоката и скоростта на въздушния поток. Онлайн контролерът на Daikin може да управлява вашия климатик по няколко начина. Можете да го управлявате от вкъщи чрез вашата безжична мрежа или когато сте навън, свързвайки смартфона си с мобилна мрежа или външна безжична мрежа. А сега се предлага безплатно Wi-Fi модул с климатици Daikin Emura от новата гама Bluevolution.

Инверторният климатик Daikin Emura е забележителна комбинация от изискан дизайн и инженерно съвършенство. Новото поколение е в пълно съответствие с архитектурната естетика и техническите стандарти. Зад дизайнерската външност на всеки климатик е скрита интелигентна система с иновативни функции, които намаляват драстично потреблението на енергия в сравнение с обикновен инверторен климатик. С енергиен клас A+++, ефективността и луксът вече вървят ръка за ръка. Като част от новата гама инверторни климатици Daikin Bluevolution, Emura използва хладилен агент R-32, който представлява алтернатива с по-ниско въздействие върху околната среда, осигуряваща на домакинствата пълен комфорт и минимални разходи за електричество. Фреонът R-32 намалява вредното въздействие върху околната среда с 68% в сравнение с масово използвания R-410A и осигурява по-висока ефективност. Emura се грижи за вашето здраве, като премахва алергените във въздуха благодарение на въздухопречиствателния филтър и добре познатите антисептични свойства на среброто, използвано в тази климатична система. Филтърът унищожава огромна част (повече от 99%) от полените и акарите във въздуха. Климатици Daikin от серията Emura имат възможност за инсталиране на новата безжична версия на онлайн контролера, която ще улесни управлението на вашия климатик както от дома, така и извън него.

Всички модели климатици с онлайн контролер Daikin, както и богата и разнообразна гама от климатични системи можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!