Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Осигури си чист въздух у дома

Качеството на въздуха, който дишаме, е изключително важно за нашето здраве, енергия и благосъстояние. Ежедневно се сблъскваме с бактерии и вируси от всякакъв тип, алергени, полени и лоши миризми, които внасяме и вкъщи. Ето защо лидерът на пазара на енергийно ефективни решения за климатизация на дома – Daikin, създаде и въздухопречистватели от най-високо качество, подходящи и за най-взискателните клиенти. Управлението им е изключително лесно и позволява да контролирате дебита, нивото на влажност и времето за работа.

 


Технология от най-високо ниво

Въздухопречиствателните системи на Daikin са разработени със специална технология за плазмен разряд и мощна 6-слойна филтрираща система. Освен че премахват всякакви бактерии и полени, те разграждат и неприятни миризми, като например от тютюнев дим или готвене. Уредът включва в себе си и консумативи за дълъг период от време – 7 нагънати филтъра, които ще ви свършат работа за поне 10 години напред. Също така размерът му е компактен – можете да го поставите във всеки ъгъл на стаята или офиса.

 


Удобство и гарантирано качество

Уредът няма нужда от почти никаква поддръжка – той сам ще ви индикира кога трябва да смените водата в пълнителя, а за отделните филтри ще намерите подробни инструкции в ръководството. Мониторът за прах показва регистрираното количество замърсяване на въздуха чрез светване на лампичките в различни цветове. Можете да използвате и Турбо режима, който осигурява висока мощност, например когато се връщате от вън или при пристигане на неочаквани гости. Въздухопречиствателите на Дайкин са удостоени с германската награда TÜV за ефективност и знакът от Британската фондация за борба с алергиите.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX