Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Изборът на подходящите трапезни столове е изключително важен за цялостния вид на вашата трапезария и интериора на вашия дом. Предлагаме трапезни столове в различни цветове и дизайн, за да ви предоставим възможност да аранжирате сами вашата трапезария. Превърнете мястото, където се събирате със семейството и приятелите, в уютен кът, изпълнен с хармонична и позитивна атмосфера. Трапезни столове от серия Carmen са специално произведени, за да внесат комфорт, стил и модерна визия във всеки дом. Перфектно се съчетават с трапезни маси от серия Carmen, като придават едновременно завършеност на обзавеждането и безкрайно чувство за спокойствие. Различните материали, от които са изработени предлаганите маси и столове, се поддържат лесно и бързо и ви спестяват време, за да се насладите на прекрасната атмосфера във вашата трапезария.

трапезни столовеУдобство или дизайн, а защо не и двете?
За щастие вече не е необходимо да правите компромис с едното за сметка на другото! Трапезни столове от серия Carmen са едновременно стилни и комфортни. Независимо дали ще използвате избраните трапезни столове при официален повод или ежедневно събиране със семейството, те ще ви осигурят лукс, удобство, хармония и спокойствие. Изключително практични са за всеки повод, празник, формална вечеря, дори за сутрешното кафе. Благодарение на високите качества и стилния дизайн на трапезни столове Carmen вие ще претворите пространството във вашата трапезария. Избирайки комфортни столове, автоматично избирате и модерен дизайн. Залагайки на дизайна, залагате и на удобството, което предлагат трапезни столове от серия Carmen.

 


трапезни столовеКолко стола са необходими

Броят трапезни столове, от които се нуждаете, зависи пряко от големината на вашата трапезна маса. Добре е да предвидите достатъчно място за всеки трапезен стол, така че вие и вашите гости да се чувствате удобно. Броят трапезни столове зависи също от модела на вашата трапезна маса. Ако разполагате с разтегателна трапезна маса трябва да осигурите столове и за допълнителните места при използването на пълния ѝ капацитет. Съвременният интериорен дизайн предоставя изключителната възможност да избирате сами както моделите на вашите трапезни маси и столове, така и броя им според индивидуалните си нужди.

 


трапезни столовеЕлемент дърво или метал за вашата трапезария?

Отново ви предоставяме възможност да изберете най-подходящия материал според личния си вкус и съобразно обзавеждането във вашата трапезария. Трапезни столове Carmen, изработени от дърво, ще внесат уют и класически стил във всеки дом. Идеално се съчетават с други дървени елементи от интериора ви. Столове Carmen, произведени от метал, са творения на съвременния дизайн и ще придадат модерна атмосфера в съчетание с незаменим комфорт. Предпочитанията ви към материал за вашите трапезни столове трябва да е съобразен с избраната трапезна маса. Перфектното съчетание е вашите трапезни маси и столове да бъдат изработени от един и същи материал.

 


трапезни столовеА защо не бар плот и бар столове?

Бар плотовете и съответните бар столове обикновено са по-високи от повечето кухненски маси и столове. Трапезни столове от серия Carmen са проектирани специално за всяка една трапезна маса, така че да си съответстват по височина. Бар столове от серия Carmen са проектирани така, че да подхождат както на ниски и високи бар плотове, така и на предлаганите от нас трапезни маси. Изключителното и неповторимо съчетание на маси и столове ще промени изцяло вашата трапезария и ще я превърне в едно от уютните местенца, където ще искате да прекарвате все повече и повече време. Доверете се на вътрешното си чувство за комфорт, практичност и модерна визия, като изберете трапезни маси и столове Carmen или бар столове от същата серия.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX