Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Практично решение с широко приложение

Всеки таванен климатик е предназначен за монтаж на таван в помещения, в които няма възможност за инсталиране на климатик на стената. Подходящо решение са за търговски обекти, офиси и други обществени учреждения. Благодарение на многобройните им предимства приложението им е широко разпространено в магазини, ресторанти, банки и дори сървърни помещения. Таванните климатици ще оправдаят вашите очаквания по отношение на високотехнологична и енергийно ефективна алтернатива за отопление, охлаждане и климатизация. Осигуряват оптимален комфорт независимо от външните атмосферни влияния и се отличават с гъвкав монтаж, който е изцяло съобразен с потребностите ви, условията в помещението и предназначението. Вътрешното тяло на всеки таванен климатик може да се монтира в ъгли или тесни пространства, което е още един плюс към качествата на този вид климатици, защото по този начин се спестява търговско място. Освен че се отличават с изключителната си функционалност и практичност, таванните климатици представляват и естетично интериорно решение, което ще се впише към всяка обстановка и обзавеждане.

 


Естетика, спокойствие, свежест

Не е необходимо помещението да разполага с окачен таван, за да монтирате таванен климатик в него. Вътрешните тела са конструирани с компактен и естетичен дизайн, който се вписва елегантно към всеки интериор. Те са продукти не само на високотехнологични разработки, но и на съвременния интериорен дизайн. Освен че ви предоставят възможност за прецизно регулиране на температурата, те се отличават и с изключително тих режим на работа, който ще ви осигури спокойствието и тишината, от които се нуждаете. Всеки един таванен климатик създава и поддържа приятна, комфортна и свежа атмосфера независимо от сезона и климатичните условия.

 


Ефективност, практичност, ниски разходи

Проектиран да доставя охладен или затоплен въздух дори и в най-отдалечените кътчета на стаята, този инверторен климатик ще задоволи нуждите ви и ще предостави гъвкаво решение на разумна цена. Таванните климатици използват високотехнологичен принцип на работа, благодарение на който се постига до няколко пъти по ефективно отопление, охлаждане или вентилация с много ниска консумация на електричество и минимални разходи за поддръжка. Инверторната технология използва само необходимата според натоварването електроенергия, което понижава годишния разход на енергия и експлоатационните разходи. Освен високата енергийна ефективност и практичното широко приложение, всеки таванен климатик е проектиран с грижа за опазване на природата и се отличава със специален екологичен дизайн, съобразен с принципите на Европейския съюз. Ниското ниво на отделени вредни емисии и парникови газове го превръща в ефективно, практично и екологично решение с разнообразно предназначение.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX