Bittel Bittel

Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции

Практично решение с широко приложение

Всеки таванен климатик е предназначен за монтаж на таван в помещения, в които няма възможност за инсталиране на климатик на стената. Подходящо решение са за търговски обекти, офиси и други обществени учреждения. Благодарение на многобройните им предимства приложението им е широко разпространено в магазини, ресторанти, банки и дори сървърни помещения. Таванните климатици ще оправдаят вашите очаквания по отношение на високотехнологична и енергийно ефективна алтернатива за отопление, охлаждане и климатизация. Осигуряват оптимален комфорт независимо от външните атмосферни влияния и се отличават с гъвкав монтаж, който е изцяло съобразен с потребностите ви, условията в помещението и предназначението. Вътрешното тяло на всеки таванен климатик може да се монтира в ъгли или тесни пространства, което е още един плюс към качествата на този вид климатици, защото по този начин се спестява търговско място. Освен че се отличават с изключителната си функционалност и практичност, таванните климатици представляват и естетично интериорно решение, което ще се впише към всяка обстановка и обзавеждане.

 


Естетика, спокойствие, свежест

Не е необходимо помещението да разполага с окачен таван, за да монтирате таванен климатик в него. Вътрешните тела са конструирани с компактен и естетичен дизайн, който се вписва елегантно към всеки интериор. Те са продукти не само на високотехнологични разработки, но и на съвременния интериорен дизайн. Освен че ви предоставят възможност за прецизно регулиране на температурата, те се отличават и с изключително тих режим на работа, който ще ви осигури спокойствието и тишината, от които се нуждаете. Всеки един таванен климатик създава и поддържа приятна, комфортна и свежа атмосфера независимо от сезона и климатичните условия.

 


Ефективност, практичност, ниски разходи

Проектиран да доставя охладен или затоплен въздух дори и в най-отдалечените кътчета на стаята, този инверторен климатик ще задоволи нуждите ви и ще предостави гъвкаво решение на разумна цена. Таванните климатици използват високотехнологичен принцип на работа, благодарение на който се постига до няколко пъти по ефективно отопление, охлаждане или вентилация с много ниска консумация на електричество и минимални разходи за поддръжка. Инверторната технология използва само необходимата според натоварването електроенергия, което понижава годишния разход на енергия и експлоатационните разходи. Освен високата енергийна ефективност и практичното широко приложение, всеки таванен климатик е проектиран с грижа за опазване на природата и се отличава със специален екологичен дизайн, съобразен с принципите на Европейския съюз. Ниското ниво на отделени вредни емисии и парникови газове го превръща в ефективно, практично и екологично решение с разнообразно предназначение.


 1. Alcatel
 2. Yeastar
 3. BroadLink
 4. Dahua
 5. Dewalt
 6. Mitsubishi Heavy
 7. AUX
 8. Fibaro
 9. Carmen
 10. Cobra
 11. Daikin
 12. General
 13. Gree
 14. Toshiba
 15. Nippon
 16. Farfisa
 17. Fujitsu
 18. Gigaset
 19. Mitsubishi Electric
 20. Panasonic
 21. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!