Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Практично решение с широко приложение

Всеки таванен климатик е предназначен за монтаж на таван в помещения, в които няма възможност за инсталиране на климатик на стената. Подходящо решение са за търговски обекти, офиси и други обществени учреждения. Благодарение на многобройните им предимства приложението им е широко разпространено в магазини, ресторанти, банки и дори сървърни помещения. Таванните климатици ще оправдаят вашите очаквания по отношение на високотехнологична и енергийно ефективна алтернатива за отопление, охлаждане и климатизация. Осигуряват оптимален комфорт независимо от външните атмосферни влияния и се отличават с гъвкав монтаж, който е изцяло съобразен с потребностите ви, условията в помещението и предназначението. Вътрешното тяло на всеки таванен климатик може да се монтира в ъгли или тесни пространства, което е още един плюс към качествата на този вид климатици, защото по този начин се спестява търговско място. Освен че се отличават с изключителната си функционалност и практичност, таванните климатици представляват и естетично интериорно решение, което ще се впише към всяка обстановка и обзавеждане.

 


Естетика, спокойствие, свежест

Не е необходимо помещението да разполага с окачен таван, за да монтирате таванен климатик в него. Вътрешните тела са конструирани с компактен и естетичен дизайн, който се вписва елегантно към всеки интериор. Те са продукти не само на високотехнологични разработки, но и на съвременния интериорен дизайн. Освен че ви предоставят възможност за прецизно регулиране на температурата, те се отличават и с изключително тих режим на работа, който ще ви осигури спокойствието и тишината, от които се нуждаете. Всеки един таванен климатик създава и поддържа приятна, комфортна и свежа атмосфера независимо от сезона и климатичните условия.

 


Ефективност, практичност, ниски разходи

Проектиран да доставя охладен или затоплен въздух дори и в най-отдалечените кътчета на стаята, този инверторен климатик ще задоволи нуждите ви и ще предостави гъвкаво решение на разумна цена. Таванните климатици използват високотехнологичен принцип на работа, благодарение на който се постига до няколко пъти по ефективно отопление, охлаждане или вентилация с много ниска консумация на електричество и минимални разходи за поддръжка. Инверторната технология използва само необходимата според натоварването електроенергия, което понижава годишния разход на енергия и експлоатационните разходи. Освен високата енергийна ефективност и практичното широко приложение, всеки таванен климатик е проектиран с грижа за опазване на природата и се отличава със специален екологичен дизайн, съобразен с принципите на Европейския съюз. Ниското ниво на отделени вредни емисии и парникови газове го превръща в ефективно, практично и екологично решение с разнообразно предназначение.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Yuneec
 8. AUX
 9. Fibaro
 10. Carmen
 11. Cobra
 12. Daikin
 13. General
 14. Gree
 15. Toshiba
 16. Nippon
 17. Farfisa
 18. Fujitsu
 19. Gigaset
 20. Mitsubishi Electric
 21. Panasonic
 22. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX