Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Всяка една мека мебел – фотьойл, табуретка или пейка с ракла изпълнява допълваща функция към вашето обзавеждане. Аранжирането на избраните мебели за дома е изкуство, което всеки човек има възможност да овладее според собствените си представи и потребности. Със стилната си и изчистена визия тези мебели ще се впишат във всяка една стая и ще внесат удобство, функционалност и свежест в помещението. Независимо къде ще ги позиционирате в пространството, те ще спомогнат за реда и чистотата в дома ви. Всяка една пейка с ракла ни връща назад във времето и ни напомня за бабините скринове и едновременно с това изпъква с неповторимия си арт дизайн. Така производителите на мебели за дома от серия Carmen умело са съчетали традиционната практичност с принципите на съвременния интериорен дизайн.

Допълнително място за складиране
Всеки дом се нуждае от допълнително място за дрехи, обувки или други предмети. Благодарение на своята функционалност всяка пейка с ракла от серия Carmen ви осигурява не само спомагателни места за сядане, но и още свободно пространство за вашите вещи. Избирайки пейка с ракла, вие автоматично залагате на реда и чистотата в собственото си обзавеждане. Отваря се изключително лесно, като се повдигне кожения капак, който осигурява едновременно още седящи места. Подходящата пейка с ракла от серия мебели за дома Carmen може да се позиционира както във всяка една стая от дома, така и във вашето антре. Създайте сами удобство за вас и вашето семейство, като се доверите на качествата и практичността на мебели Carmen.

 


Комбинация от стил, материи и комфорт

Вие сте архитект на собствения си интериорен дизайн, така че той да отговаря на специфичните ви потребности и вкусове. Изборът на подходящ фотьойл, табуретки или пейка с ракла е от съществено значение за цялостната визия на вашето обзавеждане. Съобразете избраните мебели за дома от серия Carmen с материята и цвета на вашата холова гарнитура, така че да постигнете хармония и баланс. Тези допълнителни мебели ще ви осигурят удобство и свежест, необходими за всеки дом. Ежедневно ще се ползвате от тяхната практичност, а вашите гости ще останат впечатлени от начина, по който сте ги съчетали.

 


Едно добро решение

Различните приложения на фотьойл, табуретки или пейка с ракла от серия Carmen не се ограничават до поставянето им в антре или хол. Разполагате с неограничената възможност да ги аранжирате, където ще са ви най-необходими. Независимо дали гледате телевизия и използвате избраните табуретки като допълнение към собствения ви комфорт или употребявате практично вашата пейка с ракла за прибиране на вещи и предмети, ще се убедите в предимствата и качествата на тези мебели за дома. Позволете на позитивната енергия да влезе във вашия дом, освежете атмосферата и преобразете пространството си благодарение на спомагателните мебели за дома от серия Carmen.

 


Комфорт за всяка спалня

Едно изключително практично приложение на пейка с ракла Carmen е поставянето ѝ във вашата спалня пред леглото. По този начин си осигурявате не само допълнително пространство за дрехи и други вещи, но и ще придадете завършен цялостен вид на обзавеждането на вашата спалня. Влезте в крак със съвременните тенденции на екстравагантния интериорен дизайн, осмелете се да проявите дързост и различие благодарение на удобството и качеството, което ви предлагат мебели за дома Carmen.

 


Красиви всеки ден с мебели Carmen

Подходящо разположение на фотьойл, табуретка или пейка с ракла би било пред огледалото. Всяка дама ще усети ежедневния комфорт на тези мебели за дома. Широкото им приложение ви дава възможност да ги позиционирате изключително и единствено според собствените си нужди. Те са лесно подвижни, което ви позволява да ги премествате, когато пожелаете. Изберете мебели за дома от серия Carmen и аранжирайте пространството съобразно индивидуалните си усещания за комфорт и стил.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX