Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Мислите, че стационарните телефони са отживелица?!
Много хора смятат стационарните телефони за отживелица. Но въпреки че в повечето домове и офиси има мобилни и безжични телефони, все още има широк пазар и за жичните им братовчеди. Хората решават да си купят стационарен телефон поради най-различни причини. Някои ги купуват за вкъщи, други за офиса, а трети колекционират ретро модели. Стационарните телефони имат някои предимства пред мобилните и безжичните, като например по-високо качество на звука, надеждност и захранване. Стационарните телефони предлагат и функции като идентифициране на обаждащия се, памет, бутони за бързо набиране и вграден високоговорител. Така или иначе трябва добре да прецените какви изисквания имате към телефона, в зависимост от това дали е за дома или за офиса.

 


Предимства на стационарните телефони

Стационарните телефони имат някои значителни предимства пред безжичните и мобилните. Освен че много офиси се възползват от тези предимства, много хора държат да имат стационарен телефон и вкъщи.

Спестяване на средства
Стационарният телефон предлага няколко възможности за спестяване на средства, каквито безжичните и мобилните не предоставят. Той обикновено се нуждае от най-обикновена наземна връзка и е много по-евтин от безжичния или мобилния.

 


Надеждност /Спешно обаждане/

Стационарните телефони са много по-надеждни от безжичните и мобилните, особено, когато трябва да направите спешно обаждане. На тях не им пада батерията по време на разговор, не губят обхват като мобилните и нямат проблем с качеството на приемания сигнал.

 


Захранване

Едно от най-големите предимства на стационарния телефон пред мобилния и безжичния е неговото захранване. Стационарният телефон се захранва директно от телефонната линия, а това означава, че няма никакъв шанс да останете без батерия. Той ще работи дори когато няма ток, нещо което е невъзможно за другите видове телефони (все някога ще трябва да ги заредите). Освен това мобилните телефони могат да не работят, ако най-близката мобилна клетка е извън строя или има природно бедствие.

 


Специални функции, съобразени с вашия бизнес или домашен комфорт

Съвременните стационарни телефони имат многобройни качества. Някои са разработени специално, за да улеснят работата в офиса, а други, за да ви създадат комфорт вкъщи. Има и решения, които са перфектни за хотелите - с докосването на един бутон за бързо набиране вашият гост ще се почувства наистина специален, поръчвайки си румсървиз, масаж или събуждане по телефона. Преди да решите какъв телефон да си вземете, се запознайте добре с всички налични функции на предлаганите модели.

 


Памет

Много телефони имат функцията да запеметяват номера, като по този начин действат като мини телефонен указател. Много от телефоните за домашна употреба могат да запазят 10, 12 и дори 14 номера в паметта си. Тези, създадени за употреба в офиса, имат по-голяма памет и могат да запаметяват от 25 до 1000 номера.

Съвременни стационарни телефони
Много хора търсят да си купят модерен стационарен телефон с всички нови налични функции. Съвременните стационарни телефони обикновено са леки, лесни за употреба и с атрактивен дизайн.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi Electric
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX