Bittel Bittel

Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции

Всички метални шкафове от серия Carmen са изработени от висококачествена ламарина, която е прахово боядисана в нежни цветове, за да се впишат идеално към всяко едно обзавеждане за офис. Шкафове Carmen са подходящи за съблекалня, гардеробна и стая за архив. Те предоставят достатъчно пространство, за да бъдат вашите документи и вещи винаги подредени. Изключително функционални и удобни, метални шкафове Carmen са произведени, за да отговорят на индивидуалните ви нужди. Те ще преобразят офиса ви, защото ще спомогнат за добрата подредба на документите и консумативите в офиса. Поканете реда, свежестта и чистотата на работното място с шкафове Carmen. Независимо от приложението метални шкафове Carmen ще бъдат ваши верни спътници, които дълго време ще ви помагат да организирате собственото си пространство.

Ред и свободно пространство

Метални шкафове от серия Carmen се грижат изцяло за вас и за вашето свободно пространство. Широкото им приложение ви дава възможност да оборудвате училища, съблекални, фитнеси, спортни зали, плувни и спа центрове. Разнообразието от модели шкафове ще удовлетвори вашите потребности и предпочитания. Вариантите, в които се предлагат, са единичен, двоен и троен метален шкаф, но те могат да се комбинират съобразно помещението и целите. Изключително практични и удобни, метални шкафове Carmen са произведени, за да служат на ползвателите им дълги години и да внесат ред и чистота в помещението, в което са разположени. Всеки един метален шкаф е снабден с ключалка и етикет за име, с което допринасят за сигурността на вещите и бързото и лесно намиране на собственото ви шкафче.

 


Организация на документите

Изключително важно за всяка една фирма или компания е доброто подреждане на документи и възможността за бързо намиране на необходимата информация. Правилното подреждане на документи гарантира сигурност и спестява ценно време. С метални шкафове Carmen вие имате възможност собственоръчно да организирате съхранението и ползването на информация. Метални мебели от серия Carmen ще променят изцяло работните навици, защото предоставят на вас и вашите служители бърз и лесен достъп до всяка една папка. Всеки един метален шкаф Carmen е снабден със заключваща система, благодарение на която вие сте спокойни и сигурни за ценните документи, които съхранявате. Метални шкафове Carmen осигуряват достатъчно място за съхранение на документи в офиса, но възможността да преобразите работното място и да повлияете работния процес е изцяло ваша.

 


Съхранете фирмената тайна

Метални шкафове Carmen са удобни и функционални, защото притежават високи качества, които ги отличават от други метални мебели за обзавеждане на офис. Изключително стабилни, здрави и устойчиви на натиск и тежест, те ще съберат цялата документация, а отделните плотове ви дават възможност да аранжирате папките по собствена система. Централното заключване на всеки метален шкаф ви предоставя спокойствие и сигурност. Благодарение на метални мебели от серия Carmen фирмените тайни са на сигурно място. Перфектни са за организация на документален архив в учреждение, компания, институция или друга структура. Осигурете си бърз и лесен достъп до необходимата ви информация, за да сте винаги подготвени и една стъпка пред другите с метални шкафове от серия Carmen.

 


Оценете времето

Метални шкафове от серия Carmen предлагат системи за подреждане на документи с офис контейнери или кардекс, които ви позволяват лесно и надеждно съхранение на информация. Съчетанието на различни продукти от метални мебели Carmen може да преобрази изцяло офиса ви и да внесе прилив от свежест, енергия и творчество в работната атмосфера. Благодарение на метални шкафове Carmen вие ще осъзнаете колко важно и ценно е времето, защото вече няма да ви се налага с часове да се ровите във фирмения архив. Добрата организация на документите е неразривно свързана с добри и прилежни работни навици, повишаване на работоспособността, максимално уползотворяване на времето и постигане на достатъчно свобода за почивка и релакс. С метални шкафове и мебели от серия Carmen вие ще разполагате със собственото си време и пространство по най-добрия начин.


 1. Alcatel
 2. Yeastar
 3. BroadLink
 4. Dahua
 5. Dewalt
 6. Mitsubishi Heavy
 7. AUX
 8. Fibaro
 9. Carmen
 10. Cobra
 11. Daikin
 12. General
 13. Gree
 14. Toshiba
 15. Nippon
 16. Farfisa
 17. Fujitsu
 18. Gigaset
 19. Mitsubishi Electric
 20. Panasonic
 21. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!