Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Защо е необходимо да закупим домофонна система за еднофамилния си дом или офис?

Независимо дали става въпрос за частен дом или ваш собствен офис, сигурността и спокойствието им са от най-голяма важност. Еднофамилните домофонни системи са проектирани, за да ви осигурят точно това, като ви дават възможност:
да видите на екрана на вашия видеодомофон кой ви посещава
да изберете дали да разговаряте с посетителя
да сте сигурни, че нито вие, нито децата ви ще отварят вратата на непознати
да изберете дали да дадете достъп на посетителя до имота ви
да сте сигурни, че входът на сградата е винаги заключен и добре обезопасен

 


Какво представлява еднофамилната домофонна система?

Еднофамилните домофонни системи се делят на два основни вида – аудио и видео системи. Основната разлика между двете идва от възможността да се избира дали да се проведе аудио или видео разговор. И двата вида системи се състоят от три основни компонента, в зависимост от вида система – аудио или видеодомофонно табло, аудио или видеодомофон и електронен механизъм за заключване на входната врата.

 


Домофонното табло

Аудио и видеодомофонните табла се монтират на входа на сградата или офиса, като видеотаблото е снабдено с камера за провеждане на видео разговори и мощна LED подсветка за работа през нощта. Тъй като са предвидени за монтаж на еднофамилни сгради, този вид табла се предлагат в различни варианти – с метален панел, водоустойчиви, влагоустойчиви или със защитна козирка.

 


Аудио и видеодомофон

В зависимост от вашите предпочитания можете да изберете между аудио или видеодомофон за вашия дом или офис. И двата вида се предлагат в много и различни дизайни, така че да са перфектно допълнение към всеки интериор. Домофонът ви позволява да разговаряте и видите посетителя, ако прецените да го допуснете до дома или офиса си. Видеодомофоните позволяват да регулирате силата на звънене, което ви гарантира комфорт и спокойствие, ако не искате да бъдете притеснявани или имате малко дете, което спи. Друго тяхно предимство е регулиране на силата на звука при разговор, което ги прави подходящи за монтиране и в по-шумни помещения.

 


Електронно заключване

Електронните механизми за заключване могат да бъдат управлявани както от аудио, така и от видеодомофон. Начинът им на монтаж ги прави много по-сигурни от конвенционалните заключващи механизми. Интелигентният начин на конструиране гарантира дълъг период на експлоатация при ниско ниво на поддръжка. Използвани в комбинация със система за контрол на достъп, ще ви позволят да забравите за многото и трудни за различаване ключове, които трябва да носите с вас.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX