Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Холови гарнитури Carmen се отличават със своето изящество, класа, удобство и практичност. Елегантният дизайн на всяка една мека мебел ще допринесе за неотразимата атмосфера във вашия интериорен дизайн. Естествената кожа, от която са изработени, придава изисканост и неповторим усет за великолепие, а висококачественият многослоен пълнеж гарантира изключителна мекота и удобство при сядане. За всеки един модел диван, фотьойл или друга мека мебел са характерни високите облегалки, широките места за сядане и обемните подлакътници – тази комбинация повишава чувството за комфорт на седящия. Здравата дървена конструкция в комбинация с металния механизъм за разтягане гарантират изключителната стабилност и дълготрайност на изделията. Многообразието от нюанси в цветово отношение допринася в значителна степен за визуалното съвършенство на моделите

Почивайте си, докато се люлеете
Всеки фотьойл от серия холови гарнитури Carmen e снабден с люлееща функция, което придава закачлив ефект на композицията и носи неповторима наслада и приятно усещане за безтегловност. Вградената люлееща функция ще преобрази вашия интериорен дизайн и ще създаде спокойна, весела и релаксираща атмосфера в дома ви. Ще почувствате осезаемо разликата още в първия момент, в който се отпуснете в избрания от вас фотьойл. Обикновеното стоене във всяка една мека мебел от серия холни гарнитури Carmen ще се превърне в ежедневно приятно изживяване на всеки един миг. Люлеещият механизъм ще подобри цялостната ви представа за почивка и отмора, а децата ви ще бъдат щастливи и доволни да имат неограничен достъп до фотьойл с вградена люлееща функция.

 


Уникален релакс механизъм с едно движение

Само едно движение е достатъчно, за да превърнете удобното кресло в място за релаксация, където тялото ви ще се отпусне спокойно в почти хоризонтално положение. Незаменимата релакс функция, вградена във всеки фотьойл от серия холови гарнитури Carmen, ще ви накара да се чувствате привилегировани и щастливи от своя избор. Създадена е със специална грижа и любов за нашите клиенти, защото всяка една мека мебел ще задоволи най-високите изисквания за удобство и ще надхвърли очакванията ви. Избирайки фотьойл с вграден релакс механизъм, автоматично залагате на безценното съчетание от лукс и практичност. Активирането на механизма става като дръпнете страничната ръчка - облегалката пада назад, а предната част на фотьойла се вдига напред. Така с едно движение от приятна релаксираща почивка вие сте готови да се пренесете спокойно в съня си.

 


Релакс заедно с любимите хора

Двойка дивани от серия холови гарнитури Carmen е снабдена с два броя релакс механизми, а тройките разполагат с механизми от всяка страна и статична средна част. Искате да споделите времето за отмора и почивка с любимия човек, тогава двойка и тройка дивани с релакс механизъм са идеалното решение. Насладете се заедно на удобствата, които ви осигурява релакс функцията. Съвременният интериорен дизайн се грижи не само за външния изглед на вашите мебели, но и ви дарява с предимства, които ще окажат здравословен ефект върху физическото и емоционалното ви състояние. Овладейте изкуството да аранжирате своя дом и живот, като изберете дивани с вграден релакс механизъм от серия Carmen.

 


Удобство и простор

Моделите дивани от серия Carmen са конструирани така, че да се побират без проблем в стая със стандартни размери. Имайте предвид, че холови гарнитури от серия Carmen с вграден релакс механизъм изискват поне няколко сантиметра разстояние от стената, за да може механизмът да се разгъне напълно. Добре е предварително да измерите внимателно мястото, с което разполагате. Много добре прецизирайте избраните от вас мебели съобразно размерите на стаята, където ще ги аранжирате. Доброто обзавеждане на хол предполага както удобни и елегантни мебели, така и достатъчно свободно пространство за вас и вашите гости. Холни гарнитури Carmen ще изпълнят дома ви със свежест, елегантност, стил, мекота и практичност, защото са безупречни творения на съвременния интериорен дизайн.

 


Бар функция за ваше удобство

Някои дивани с релакс механизъм от серия холови гарнитури Carmen разполагат с централна конзола с бар функция и поставки за чаши. Бар функцията представлява бар шкаф с елегантен кожен капак, който се отваря с едно движение нагоре. В шкафа може да се постави и контейнер за най-малките необходими неща, които да са винаги на разположение. Те са подходящи както за дома, така и за офиса. Независимо от това къде ги използвате, те ще внесат естетическа наслада за окото и релаксиращ комфорт за тялото. Дивани Carmen предлагат незаменими удобства, защото те са проектирани с една основна цел – да ви накарат да се чувствате прекрасно в този великолепен разкош. Благодарение на релакс механизма и бар функцията вие ще изпитате удоволствието да бъдете обгърнати с грижа и любов.

 


Дълготрайно удобство и наслада

Холова гарнитура Carmen ще бъде с вас във всеки миг от живота ви, а вие вероятно ще прекарвате доста време на нея. Затова се уверете, че ще се чувствате максимално комфортно с този основен акцент, който ще бъде част от вашия интериорен дизайн дълги години. От практична гледна точка всеки кожен диван от серия холови гарнитури Carmen се почиства бързо и лесно. Използването на обикновена влажна кърпа е достатъчно за обичайната им поддръжка. Веднъж избрали своята холова гарнитура, вие ще се привържете дълготрайно към нея, а тя ще ви служи, без да промени качествата си още дълго време.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX