Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Функционалност и уют в съвременния дом

Холови гарнитури Carmen са стилни, комфортни и функционални мебели, чиито характеристики задоволяват и най-взискателните вкусове и изисквания за високо качество, практичност и оптимална експлоатация. Релакс механизмите към отделните модули позволяват индивидуални настройки според нуждите на седящите. В зависимост от предпочитанията и моментната нагласа, може да смените позицията от седнало до почти хоризонтално положение. Отделните механизми се активират самостоятелно и независимо един от друг, посредством компактни, странично разположени ръчки. Конструкцията на холови гарнитури Carmen, съчетание от метал и дърво, осигурява максимална стабилност и устойчивост на по-голямо натоварване. Висококачествената изработка от фина и износоустойчива дамаска гарантира дълготрайна и ефективна експлоатация. Дизайнът на моделите идеално се вписва и същевременно обогатява интериора на съвременния дом. Омекотените форми на облегалките, седалките и подлакътниците предразполагат към осезаема релаксация и усещане за незаменим комфорт. Диваните - тройка, диваните - двойка и отделните фотьойли позволяват да се аранжират както самостоятелно, така и в комплект. Различните възможни комбинации са неизчерпаеми и зависят единствено от желанията и вкуса на потребителя.   

Внимание към детайлите

Холови гарнитури Carmen впечатляват от пръв поглед с дизайна и съвършенството на формите. Всеки един модул се отличава с изящни, стилни линии и фина изработка, които внасят премерена доза класа и лукс. Изборът на цветове и ефектни, контрастни съчетания са съобразени както със съвременните тенденции в обзавеждането, така и със способността на отделните нюанси да въздействат на атмосферата. Кадифената мекота на дамаската, използвана в изработката, допринася в голяма степен за създаването на топла, уютна, домашна обстановка, провокирайки прилив на приятни усещания още от първия допир. За по-голямо удобство в облегалките, седалките и подлакътниците е разположена пенополиуретанова пяна, а допълнителните покет пружини в областта на местата за сядане предпазват от нежелано хлътване и деформации. Прецизността, вложена в малките детайли на холови гарнитури Carmen, е гаранция за качеството на продуктите и дългия експлоатационен живот.

Индивидуална грижа

Холови гарнитури Carmen са проектирани да удовлетворят комплексно нуждите от комфорт, качество, функционалност и визия. Всеки един модул разполага с разтегателни релакс механизми, като диваните – двойка и тройка са с по два отделни, самостоятелно активиращи се един от друг, а при релакс фотьойлите е добавена и допълнителна люлееща функция. Във времето, отредено за почивка, спокойно може да се насладите на предимствата на мебели Carmen, споделяйки момента с вашите близки и приятели. Индивидуалната грижа ще се хареса на всички ви и ще ви накара да се почувствате специални и привилегировани. Фотьойлът, благодарение на люлеещите движения, ще се превърне в любима мебел на големи и малки. Хармоничните и нежни полюшвания ще ви подействат успокояващо и ще ви помогнат да се отпуснете и разтоварите от ежедневните си грижи и проблеми.

 

 

Аранжирайте смело

Всеки модул от холови гарнитури Carmen може да се аранжира самостоятелно или в комбинация с друга мека мебел. В зависимост от броя на членовете на семейството ви и големината на помещението, вие може да избирате от различни варианти фотьойли и дивани – диван с две или три седящи места или ъглов диван с допълнителни екстри. Разнообразните дизайни и цветове ще претворят елегантно всяка една обстановка, позволявайки да изразите собствения си стил.

 

 

Поглезете себе си и своите близки

Холови гарнитури Carmen изцяло са съобразени с най-високите изисквания за качество и комфорт. Отделните релакс механизми, заедно с люлееща функция, бар шкаф, а при някои модели и налична статична лежанка гарантират оптимална удовлетвореност. Релакс механизмите доставят индивидуална грижа за цялото тяло, докато статичната лежанка при ъгловите дивани дава възможност за отмора на краката и в хоризонтална позиция. За допълнително удобство на разположение е и бар функция, която представлява шкаф с елегантен капак, в който можете да съхранявате малки предмети, а за напитките ви са предвидени и две обособени поставки.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi Electric
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX