Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Дизайнът на детски столове Carmen ще удовлетвори и най-взискателните изисквания на майки, бащи, деца и ще се впише към детското обзавеждане по един съвършен и неповторим начин. Всеки детски стол от серията Carmen е проектиран и конструиран, така че да запази изправената стойка на вашето дете. Дългите часове над учебниците или пред компютъра ще се превърнат в удоволствие и желано време. Всеки един детски стол от серия столове Carmen е създаден с любов специално за вашето дете.

Регулируема височина: Родителите знаят колко е важно всеки стол за компютър да бъде в правилна позиция спрямо бюрото на детето. Мониторът трябва да е разположен срещу очите, а ръцете да се отпускат спокойно върху плота без напрежение. Използвайте механизма, за да настроите точната височина на вашия детски стол спрямо бюрото и спрямо индивидуалната височина на детето. Чрез функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да постигнете не само удобство за вашето дете, но и да му осигурите една здравословна среда за учене и забавление.

 


Удобни възглавници:
Мекотата на седалката и облегалката са от изключително значение при избора на детски стол за компютър или детски стол за бюро. Осигурете удобството на собственото си дете, като се доверите на високото качество на детски столове Carmen. Производителите са заложили на възглавници, изработени от мек дунапрен с висока плътност, което е гаранция, че вашето дете ще се чувства добре и спокойно. В момента, в който детето ви седне на стола, то ще се потопи в пухкавия пълнеж на седалката и ще изпита грижата, с която е създаден всеки детски стол от серия столове Carmen.

 


Подлакътници:
Подлакътниците на детските столове са изключително важни за правилната структура на тялото на вашето дете, докато стои на стола. Те осигуряват опора за ръцете и спомагат за намаляване на напрежението в гърба и раменете. Избирайки детски стол за бюро от серия детски столове Carmen, вие ще претворите атмосферата в стаята на вашето дете. Предоставяме на клиентите ни богат избор от съвременни и рационални решения за всяко детско обзавеждане. Имате възможност да предпочетете и детски стол без подлакътници, който ще осигури свободата на движение, присъща на всяко дете.

 


Размер на седалката:
Седалката на всеки детски стол за компютър или детски стол за бюро е добре да бъде съобразена с възрастта и височината на детето. Подходящата седалка подпомага правилната позиция на тялото на вашето дете и му осигурява удобство и мекота независимо от дългите часове пред компютъра или над учебниците. Седалките на детски столове Carmen ще съвпаднат точно с индивидуалните изисквания за комфорт на всяко дете, а нежният пълнеж ще превърне стоенето в удоволствие. Желанието на детето ви да се наслаждава на предимствата на детски столове Carmen не е каприз, а необходимост.

 


Удобно място за игра

Приложенията на детски столове от серия Carmen не се изчерпват до ползването им за бюро, компютър или учене. Всеки детски стол може да се използва за игра, рисуване или други любими занимания на вашето дете. Благодарение на изключителния дизайн на всички детски столове от серия Carmen ще имате възможност да съчетаете комфорт и функционалност независимо от това какво прави вашето дете.


 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX